به گزارش پایگاه خبری «عصربازار» به نقل از ایسنا، حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور در نخستین جلسه اعتبار مالیاتی سرمایهگذاری که در معاونت علمی برگزار شد، با تاکید بر اهمیت نقش صندوقهای سرمایهگذاری خطرپذیر شرکتی (CVC) در توسعه زیستبوم نوآوری، گفت: از نگاه من، صندوقهای سرمایهگذاری خطرپذیر به نوعی معاونت علمی خصوصی محسوب میشوند و باید به آنها نگاه ویژهتر و اعتماد بیشتری داشته باشیم.
وی با اشاره به محدودیت منابع، خواستار دقت در فرآیند اعطای اعتبار مالیاتی شد و بر لزوم ارزیابی در چارچوبهای تعیین شده در قانون، توسط کارگزاران ارزیایی اعتبار مالیاتی تأکید کرد.
افشین همچنین ارزیابی سالانه عملکرد متقاضیان و شناسایی مجموعههای موفق را خواستار شد.
معاون علمی رئیسجمهور همچنین با اشاره به اهمیت صیانت از صندوقهای سرمایهگذاری خطرپذیر شرکتی، ابراز امیدواری کرد که با اقدامات انجام شده، امسال شاهد تحول و حرکت در این زمینه باشیم و این صندوقها بتوانند امسال سه همت اعتبار مالیاتی داشته باشند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: کمک به زیستبوم نوآوری، در نهایت به نفع کشور خواهد بود.
امروز 19 فروردین ماه، در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری برگزار و طی آن،
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، بر اساس گزارش ارائه شده در نخستین جلسه اعتبار مالیاتی سرمایهگذاری، در سال 1403 در مجموع بیش از 1000 میلیارد تومان طرح اعتبار مالیاتی سرمایهگذاری به تصویب رسیده که از این میان یکی از شرکتها موفق به تصویب 4 طرح به ارزش 312 میلیارد تومان شده است. همچنین شرکت فولاد مبارکه نیز طی سالهای 1402 و 1403، با تصویب 15 طرح، موفق به اخذ 287 میلیارد تومان اعتبار مالیاتی سرمایهگذاری شده است.
هدف از برگزاری این نشست، یافتن راهکارهایی برای تسهیل و بهبود فرآیند اعطای اعتبار مالیاتی سرمایهگذاری بود و در این راستا فرآیند اعطای اعتبار مالیاتی سرمایهگذاری مورد بررسی قرار گرفت. همچنین در خلال این نشست، نمایندگان صندوقها، چالشها و دغدغههای خود را با معاون علمی رئیسجمهور در میان گذاشتند.