عصر خودرو

برنامه اقتصاد مقاومتی در صنایع آب و برق؛

احداث۲۰ هزار مگاوات نیروگاه

عصر بازار- وزیر نیرو با صدور احکامی به ۶ مدیر ارشد وزارت نیرو برنامه‌های اقتصاد مقاومتی را ابلاغ کرد که ساخت ۲۰ هزار مگاوات نیروگاه جدیدی سیاست راهبری این برنامه تعیین شده است.

احداث۲۰ هزار مگاوات نیروگاه
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۶:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصربازار» به نقل از مهر، حمید چیت چیان وزیر نیرو با صدور احکامی مجریان اجرای 127 برنامه اولویت دار صنایع آب و برق به منظور اجرای سیاست های اقتصاد کلان را منصوب کرد.

    بر این اساس پس از ابلاغ تصویب ‌نامه‌های ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ناظر به دستگاه‌های اجرایی که توسط معاون اول رئیس‌جمهور انجام شد، وزیر نیرو با صدور احکامی جداگانه، مدیران‌ عامل شرکت‌های مادر تخصصی آب و فاضلاب کشور، توانیر، منابع آب ایران و تولید برق حرارتی و همچنین سازمان انرژی‌های نو ایران و شرکت توسعه منابع آب ایران را به‌عنوان مجریان برنامه‌های صنعت آب و برق برای تحقق این برنامه ملی را منصوب کرد.

    در این حکم، تمامی مجریان طرح‌ها موظف هستند با محوریت بندهای پیش‌بینی شده در تصویب‌نامه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی که  ناظر به پروژه‌های اولویت‌دار برنامه‌های ملی اقتصاد مقاومتی هستند، عمل نمایند.

    بر اساس حکم وزیر نیرو «حمیدرضا جانباز» مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور مجری 4 پروژه‌ شامل تامین آب شرب بیش از 2000 روستا با جمعیتی بالغ بر 2.1 میلیون نفر، تکمیل و بهره‌برداری 26 تصفیه‌خانه فاضلاب به ظرفیت 420 هزار متر مکعب در شبانه‌روز، واگذاری از 23 پروژه آب و فاضلاب به بخش خصوصی به روش‌های BOO و BOT و بیع متقابل به ارزش 1700 میلیارد تومان، اصلاح الگوی مصرف اب در بخش شرب همراه با کاهش تعداد واحدهای با مصرف بالای 20 مترمکعب در سطح کشور به 22.5 درصد شد.

    «آرش کردی» مدیرعامل توانیر ماموریت یافت تا در 5 محور از محورهای 17 گانه اقتصاد مقاومتی شامل کاهش تلفات شبکه توزیع برق به کمتر از 10 درصد و تک رقمی شدن آن برای اولین بار در صنعت برق کشور، نصب 50 هزار دستگاه کنتور فهام بر روی چاه‌ها، تکمیل و بهره‌برداری از 300 مگاوات نیروگاه تولید پراکنده (DG)، اجرای سیستم AMI و شورع هوشمندسازی شبکه با نصب 400 هزار کنتور هوشمند (طرح فهام) در سال 95 (با اولویت مشترکین دیماندی، صنعتی و کشاورزی) و اتمام عملیات برق‌رسانی به تمامی روستاهای دارای 10 تا 20 خانوار عمل نماید.

    «محمد حاج‌ رسولی‌ها» مدیرعامل شرکت مادرتخصصی مدیریت منابع آب ایران نیز به عنوان مجری 6 پروژه بخش آب شد که این پروژه‌ها شامل نصب 7 هزار دستگاه کنتور آب (مکمل کنتورهای هوشمند برق) بر روی چاه‌ها و نصب ابزارهای اندازه‌گیری مناسب در منابع آب‌های سطحی بر روی 1000 ایستگاه، پر و مسلوب‌المنفعه کردن 20 هزار حلقه چاه فاقد پروانه و مضر به مصالح عمومی، آبگیری و یا افتتاح 7 سد با ظرفیت تنظیم آب 268 میلیون مترمکعب و همچنین بهره‌برداری از 41 هزار و 500 هکتار شبکه‌های آبیاری و زهکشی اصلی در استان‌های مرزی کشور، آبگیری و افتتاح 4 سد با ظرفیت تنظیم آب 500 میلیون مترمکعب برای تامین آب غیرشرب، و در نهایت بهره‌برداری از 5 هزار هکتار شبکه‌های ابیاری و زهکشی اصلی بوده است.

    طبق این حکم، «محسن طرزطلب» مدیرعامل شرکت مادرتخصصی تولید برق حرارتی نیز مجری 4 پروژه شامل احداث بخش بخار نیروگاه‌های گازی به ‌ظرفیت 7 هزار مگاوات، تکمیل و بهره‌برداری از نیروگاه پرند، تکمیل و بهره‌برداری از 1800 مگاوات نیروگاه حرارتی جدید و احداث 10 هزار مگاوات ظرفیت اسمی تولید برق توسط بخش خصوصی شد.

    مسئولیت اجرای پروژه‌های تکمیل و بهره‌برداری 300 مگاوات نیروگاه جدید برق‌آبی، ابگیری و افتتاح 3 سد با ظرفیت تنظیم اب 1659 میلیون مترمکعب و بهره‌برداری از 8460 هکتار شبکه‌های ابیاری و زهکشی اصلی به «محمدرضا رضازاده» مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران واگذار شد.

    «محمد صادق‌زاده» مدیرعامل سازمان انرژی‌های نو ایران (سانا)، نیز به‌عنوان مجری پروژه تکمیل و بهره برداری از 100 مگاوات نیروگاه جدید انرژی‌های تجدیدپذیر از مجموعه برنامه‌های ملی اقتصاد مقاومتی تعیین شد.

     

    جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصربازار ( http://telegram.me/asrebazar) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

    برچسب ها