عصر خودرو

افول اقتصادی آمریکا نزدیک است؟

عصر بازار- یکی از مقامات فدرال رزرو اظهار کرد که سیاست‌های پولی انقباضی در نهایت اقتصاد ایالات‌متحده را کند خواهد کرد.

افول اقتصادی آمریکا نزدیک است؟
نسخه قابل چاپ
يکشنبه ۱۰ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۵:۰۰

    به گزارش پایگاه خبر «عصر بازار» به نقل از ایسنا، رئیس بانک فدرال رزرو ریچموند گفت: در ماه مارس 2022، پرشیب‌ترین سیاست پولی انقباضی خود در دهه‌های اخیر را آغاز کردیم و نرخ وجوه فدرال را بیش از 500 واحد پایه در کمتر از 18 ماه افزایش دادیم اما در مجموع با نرخ‌های بالاتر، آشفتگی بانکی و چالش‌های ژئوپلیتیکی، اقتصاد ایالات‌متحده شاهد کاهش رشد گسترده‌ای نبوده است.

    بر اساس داده‌های منتشرشده وزارت بازرگانی، اقتصاد آمریکا در سه ماهه اول سال 2024 به میزان 1.4 درصد رشد کرد و این رقم نسبت به رقم قبلی منتشرشده 1.3 درصد در ماه گذشته کمی افزایش یافته است. در حالی که این رقم نسبت به رشد 3.4 درصدی ثبت شده در سه ماهه چهارم سال 2023 به میزان قابل توجهی کاهش یافته است و اقتصاد ایالات‌متحده با وجود سیاست پولی انقباضی توانسته از رکود جلوگیری کند.

    بارکین خاطرنشان کرد که مصرف‌کنندگان آمریکایی تقریبا 70 درصد از تولید ناخالص داخلی ایالات‌متحده را تشکیل می‌دهند و گفت که قدرت آنان در این مسیر قابل توجه بوده است.

    او با اشاره به نرخ پس‌انداز 3.6 درصدی -کمتر از نیمی از رقم پیش از دوران همه‌گیری کرونا - بیان کرد: دستمزدهای واقعی، به ویژه برای کارگران پایه افزایش یافته و بیکاری کم است. به‌طور خلاصه، مصرف‌کنندگان به نظر می‌رسد با احساس دارایی و ثبات بیشتر، راحت‌تر هزینه و کمتر پس‌انداز می‌کنند.

    بنابراین، اقتصاد ایالات‌متحده، به ویژه مصرف‌کننده آن، نسبت به افزایش نرخ بهره بسیار بیشتر از آنچه که انتظار می‌رفت، مقاوم‌تر بوده است و احتمالا تا زمانی که ارزش‌گذاری‌ها بالا و نرخ بیکاری پایین باقی بماند، پایدار خواهد ماند.

    بارکین یادآوری کرد که تورم در دوره پس از همه‌گیری افزایش یافت و در سه ماهه اول سال 2022، معیار تورم ترجیحی فدرال رزرو - شاخص قیمت هزینه‌های مصرف شخصی (PCE) - به 6.6 درصد افزایش یافته بود که بیش از سه برابر هدف 2 درصدی تورم بود.

    بیزنس گزارش کرد، آخرین اطلاعات منتشر شده در اوایل روز جمعه نشان داد شاخص هزینه‌های مصرف شخصی که شامل قیمت مواد غذایی و انرژی است، سالانه 2.6 درصد، پس از افزایش 2.7 درصدی سالانه در ماه آوریل افزایش یافته است. این شاخص به‌صورت ماهانه، پس از افزایش 0.3 درصدی ماهانه در آوریل، بدون تغییر باقی ماند.

    شاخص اصلی هزینه‌های مصرف شخصی که قیمت‌های مواد غذایی و انرژی را شامل نمی‌شود، سالانه 2.6 درصد در ماه مه افزایش یافت که نسبت به رشد 2.8 درصدی سالانه در ماه آوریل نزول کرده و به صورت ماهانه، در ماه مه 0.1 درصد افزایش یافته و همچنین سرعت خود را نسبت به 0.3درصد افزایش ماهانه در ماه آوریل کاهش داده است.

    برچسب ها
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • بازار امرز ۴۰۲
        • بازار امروز ۴۰۱
        • بازار امروز ۴۰۰
        • بازار امروز ۳۹۹
        • بازار امروز ۳۹۸
        • بازار امروز ۳۹۷
        • بازار امروز ۳۹۶
        • بازار امروز ۳۹۵
        • بازار امروز ۳۹۴
        آخرین بروزرسانی ۲ سال پیش
        آرشیو