عصر بازار- معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره پیگیری موضوع نبود توازن در پرداختها گفت: درباره عدم توازن در پرداخت حقوقها با همه ملاحظاتی که در بودجه کشور داریم به هیات دولت پیشنهادی برای ترمیم حقوق کارکنان دولت دادیم که اگر تامین اعتبار شود این مهم از شهریور اجرایی می شود.
به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از ایرنا، میثم لطیفی روز دوشنبه در شورای اداری استان کرمان با اشاره به اینکه الگوی ما در این توازن حقوقی نظام امتیازی خواهد بود افزود: تمامی تلاش ما این است که عدالت در پرداخت را در حقوق کارکنان دولت محقق کنیم اما نباید خودمان را با بخش خصوصی مقایسه کنیم در همین راستا رییس جمهور بارها بر موضوع عدالت در پرداخت کارکنان تاکید کردهاند.
وی در پاسخ به مطالبات مطرح شده درباره ساختار اداری و استخدام نیروی انسانی در شهرستان های تازه تاسیس با اشاره به اینکه در خصوص شهرهای تازه تاسیس چند شهر به صورت پایلوت (نمونه)در خراسان انتخاب و الگوی مجتمع اداری جدید در آن طراحی خواهد شد ادامه داد: تلاش برای اجرایی کردن این الگو در فهرج، فاریاب و ریگان این استان نیز وجود دارد.
رییس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به اینکه رییس جمهور درصدد است خدمات از مرکز به سمت پیرامون هدایت شود تصریح کرد: در سال جدید دستگاههای اجرایی فصل جدیدی از خدمات را آغاز کرده اند.
وی همچنین در ادامه سخنان خود با اشاره به خطبه 175 نهج البلاغه و اشارهای که در این خطبه دارد گفت: برای مدیران و مسئولان جمهوری اسلامی که وامدار خون شهدا هستند نیاز است به صورت عمیق پای درس امام علی (ع) بنشینند زیرا این انقلاب هر چه دارد به برکت خون مطهر شهداست و ما باید در گام دوم انقلاب به الگوی ایرانی - اسلامی مبتنی بر آموزههای اهل بیت (ع) دست یابیم.
لطیفی با اشاره به اینکه یکی از ممیزات جدی اهل بیت داشتن روحیه جهادی است، تصریح کرد: جهاد در یک معنا به معنی عمل است اما عمل به تنهایی و بدون نتیجه نیز کافی نیست.
وی با اشاره به اینکه در ابتدای دولت سه هزار پروژه روی زمین مانده در کشور داشته ایم که با تداوم وضع موجود 50 سال دیگر هم تمام نمیشوند و روی زمین میمانند افزود: از ابتدای این دولت مطرح شد که تمرکز بر روی اتمام پروژههای نیمهتمام باشد.
رییس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به اهمیت ایستادگی و استقامت در کارها به اقدامات شهید حاج قاسم سلیمانی در استان کرمان اشاره کرد و افزود: ایشان الگوی مدیریت جهادی برای تمام دنیاست الگویی که برای آن ملاکهای مادی پُر رنگ نیست.
وی با اشاره به روحیه جهادی رییس جمهور اشارهای به سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر انجام کار جهادی با توکل، توسل و تضرع در پیشگاه خدواند افزود: باید مسئولان ما به این سوال پاسخ دهند که آیا پاسخگوی خون شهدا هستند زیرا روزی از همه ما سوال خواهد شد.
بهرهوری در نظام اداری و اقتصادی
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی کرمان نیز در این نشست با اشاره به اهمیت بهرهوری در 2 حوزه نظام اداری و مباحث اقتصادی گفت: نرخ رشد اقتصادی این استان 7.7 است که 2.4 واحد آن از محل بهرهوری در نظر گرفته شده است.
جعفر رودری با اشاره به اینکه در حوزه بهرهوری در حوزه نظام اداری مباحث دولت الکترونیک، میز خدمت الکترونیک، اصلاح فرایندها و خدمات یکپارچه بین دستگاهی دنبال میشود، افزود: 2 هزار و 572 خدمت شناسنامهدار در این استان تعریف شده که امسال 707 واحد دیگر به آن اضافه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه میز خدمت حضوری در تمام دستگاههای استان کرمان شکل گرفته تصریح کرد: در این حوزه 333 خدمت ارائه میشود که تا پایان سال به 690 مورد خواهد رسید.
رودری بیان کرد: 26 درصد خدمات معادل 660 خدمت در سال 1400 کاملا الکترونیک است و برای سالجاری برای ارائه 858 خدمت هدفگذاری شده است.
اقدامات سپاه در استان کرمان
فرمانده سپاه ثارالله کرمان نیز در این نشست با اشاره به اینکه سه هزارو 790 گروه جهادی در استان کرمان فعالیت دارد افزود: به دلیل گستردگی این استان چهار قرارگاه جهادی در استان تشکیل شده است.
سردار محمد علی نظری با اشاره به اینکه 25 شورای جهادی در این استان فعالیت دارد به فعالیت 333 گروه جهادی در سیل اخیر در کرمان اشاره کرد و گفت: سال گذشته فرایند آبرسانی به 409 روستا از 2 هزارو 700 روستای فاقد آب آشامیدنی انجام شد و امسال نیز 51 روستای دیگر به آن اضافه خواهد شد.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به فرایندهای کوتاهمدت انجام شده در حوزه اشتغال به آمار 9 هزار و 681 شغل زود بازده کوچک ایجاد شده در این استان اشاره کرد و گفت: یکهزارو 761 پروژه عمرانی توسط سپاه در عرصههای مختلف در کرمان انجام شده است.