عصر خودرو

بزرگترین تولیدکنندگان نقره جهان کدامند؟

عصر بازار- جدیدترین برآورد سازمان زمین شناسی آمریکا نشان می‌دهد که مکزیک بزرگترین تولیدکننده نقره جهان در سال ۲۰۱۷ بود.

بزرگترین تولیدکنندگان نقره جهان کدامند؟
نسخه قابل چاپ
شنبه ۰۴ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۴:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از ایسنا، در سال 2017 تولید نقره جهان به میزان 700 تن کاهش یافت که به دلیل تولید کمتر بزرگترین شرکت‌های معدنی نقره جهان بود. پایگاه خبری "اینوستینگ نیوز" در گزارشی به بررسی 10 کشور برتر جهان در تولید نقره پرداخته که عبارتند از:

    1- مکزیک

    تولید معدنی: 5600 تن

    مکزیک سال گذشته بزرگترین تولیدکنده نقره جهان بود و تولیدش با 240 تن افزایش نسبت به سال 2016، به 5600 تن رسید. این کشور خانه فرسنیو است که یکی از بزرگترین شرکت‌های تولید نقره در جهان است. فرسنیو در شش معدن مختلف در مکزیک، طلا و نقره استخراج می‌کند و پروژه‌های متعدد دیگری دارد که در مراحل مختلف توسعه هستند.

    اعتصاب‌ها سال گذشته در مکزیک مشکل ساز شد. دو نفر در زمان اعتصاب در معدن مدیا لونای شرکت "تورکس گلد ریسورسز" در نوامبر کشته شدند و 1000 معدنچی اوایل سال در معدن دورانگوی شرکت "پریمرو ماینینگ" دست به اعتصاب زدند. این اعتصاب‌ها و اختلالات دیگر احتمالا بر مجموع تولید نقره مکزیک در سال میلادی گذشته تاثیر گذاشتند.

    2- پرو

    تولید معدنی: 4500 تن

    پرو با تولید 4500 تن در سال 2017 که 400 تن در مقایسه با سال پیش از آن افزایش داشت، دومین تولیدکننده بزرگ نقره در جهان است. پرو همچنان بزرگترین ذخایر نقره جهان به میزان 93000 تن را در اختیار دارد. این کشور به میزان زیادی ذخایر نقره بهره برداری نشده دارد که می‌تواند کمک کند پرو در سال‌های آینده به رتبه نخست تولیدکنندگان برتر این فلز صعود کند.

    عمده تولید نقره پرو در معدن آنتامینا در شمال این کشور انجام می‌گیرد. این معدن یک جوینت ونچر مشترک میان شرکت‌های بی اچ پی بیلیتون، گلنکور، تک ریسورسز و میتسوبیشی است. اگرچه این معدن نقره بیشتری نسبت به سایر معادن پرو تولید می‌کند اما عمدتا یک معدن مس است و نقره به عنوان یک محصول جانبی در آن تولید می‌شود.

    شرکت "فورتونا سیلور ماین" که دو معدن تحت اداره خود دارد. به سرعت تولید خود را افزایش می‌دهد. یکی از معادن این شرکت در پرو است و در سال گذشته 0.9 میلیون اونس نقره تولید کرد.

    3- چین

    تولید معدنی: 2500 تن

    چین در رتبه سومین تولیدکننده بزرگ نقره جهان در سال 2017 قرار گرفت. موسسه نقره بخش بزرگی از رشد تولید این کشور در سال‌های اخیر را به توسعه سایر فعالیت‌های معدنکاری نسبت داده است زیرا تا سال 2012 حدود 95 درصد از تولید نقره چین، محصول جانبی سایر پروژه‌های معدنکاری بود. بسیاری از شرکت‌ها در چین خصوصی هستند اما "سیلورکورپ متالز" خود را بزرگترین تولیدکننده نقره این کشور توصیف می‌کند. این شرکت معادن نقره، سرب و روی در چین دارد.

    4- روسیه

    تولید معدنی: 1600 تن

    تولید نقره روسیه در سال گذشته تنها 30 تن افزایش یافت اما کاهش تولید در شیلی و استرالیا اجازه داد این کشور به عنوان چهارمین تولیدکننده بزرگ نقره جهان در سال 2017 شناخته شود. ذخایر نقره روسیه 57000 تن است و این کشور سال‌ها بزرگترین تولیدکننده نقره بود.

    بزرگترین تولیدکننده نقره روسیه شرکت "پلی متال اینترنشنال" است. پلی متال از پنج معدن بزرگ نقره در روسیه، چهار معدن را اداره می‌کند. پلی متال سال گذشته 26.8 میلیون اونس نقره تولید کرد که بر مبنای سال به سال 8 درصد کاهش داشت.

    5- لهستان

    تولید معدنی: 1400 تن

    لهستان از رتبه ششمین تولیدکننده بزرگ نقره جهان در سال 2016 به پنجمین رتبه در سال 2017 صعود کرد. تولید نقره لهستان در سال 2017 بر مبنای سالانه به میزان 130 تن رشد کرد و به 1400 تن رسید و از تولید استرالیا پیشی گرفت. شرکت KGHM Polska Miedsz  لهستان، یکی از بزرگترین شرکتهای تولیدکننده نقره جهان است.

    6- شیلی

    تولید معدنی: 1200 تن

    شیلی معمولا در فهرست بزرگترین کشورهای تولیدکننده نقره در رتبه های بالاتر قرار دارد اما سال گذشته تولیدش 300 تن کاهش یافت و به روسیه و لهستان اجازه داد بالاتر از این تولیدکننده آمریکای لاتین قرار گیرند.

    برخی بر این باورند که این کاهش نتیجه اعتصاب‌های کارگری در معدن اسکوندیدای شرکت "بی اچ پی بیلیتون" بوده است. وزارت مواد معدنی شیلی که به کوچیلکو معروف است، این کاهش را به استخراج کمتر نقره به عنوان محصول جانبی معدنکاری طلا نسبت داده است. این کاهش در حالی روی داد که ذخایر شیلی 27000 تن برآورد شده‌اند و باید دید آیا روند نزولی ادامه پیدا می‌کند.

    7- استرالیا

    تولید معدنی: 1200 تن

    معادن استرالیا 1200 تن نقره در سال 2017 تولید کردند که تولیدشان در مقایسه با 1420 تن در سال 2016 کاهش داشت. این کاهش استرالیا را به رتبه هفتم بزرگترین کشورهای تولیدکننده نقره جهان تنزل داد. معدنکاری نقره تاریخ غنی در استرالیا دارد و شرکت "بی اچ پی بیلیتون" فعالیتش در این کشور را در دهه 1920 به عنوان یک فعالیت نقره آغاز کرد. اکنون شرکت "ساوت 32" معدن کانینگتون را در کوئینزلند اداره می‌کند که بیش از هر معدن دیگری در استرالیا نقره تولید می‌کند. این شرکت مدعی است شش درصد از نقره جهان را تولید می‌کند.

    8- بولیوی

    تولید معدنی: 1200 تن

    تولید نقره بولیوی در سال 2017 به 1200 تن رسید که 150 تن نسبت به سال پیش کاهش داشت. با این‌همه همچنان برای صنعت نقره این کشور فضا برای رشد وجود دارد. بولیوی معادن نقره متعددی به خصوص در منطقه پوتوسی دارد و معدن"سان کریستوبال" که توسط سومیتومو اداره می‌شود، سومین ذخایر بزرگ نقره را در میان معادن دارد. بعلاوه شرکت "پان امریکن سیلور" یک معدن نقره و روی زیرزمینی به نام "سان ویسنته" در بولیوی اداره می‌کند.

    9- قزاقستان

    تولید معدنی: 1200 تن

    قزاقستان در فهرست بزرگترین کشورهای تولیدکننده نقره جهان یک تازه وارد است. تولید 1200 تن نقره این کشور با سایر تولیدکنندگان بزرگ برابری می‌کند که برای نخستین سال حضور در این فهرست قابل ملاحظه است. طبق آمار سازمان زمین شناسی آمریکا، ذخایر نقره در قزاقستان در حال حاضر معلوم نیست. شرکت خصوصی "کاز زینک" نقره زیادی کشف کرده است. این شرکت در سال 1997 تاسیس شد و در درجه اول، یک تولیدکننده روی است. این شرکت مدعی است تولید سالانه‌اش به 1200 تن می‌رسد.

    10- آمریکا

    تولید معدنی: 1020 تن

    آمریکا 1020 تن نقره به ارزش 564 میلیون دلار در سال 2017 تولید کرد. این فلز در چهار معدن نقره و به عنوان یک محصول فرعی در 36 پایگاه و معدن فلزات ارزشمند تولید شد. تولید نقره آمریکا 11 درصد در مقایسه با سال 2016 کاهش یافت و این کاهش به دلیل اعتصاب در یک معدن نقره بود. البته تقاضای فیزیکی اندک و قیمت‌های پایین نقره نیز در کاهش تولید نقش داشتند. بزرگترین شرکت تولیدکننده نقره در آمریکا "کور ماینینگ" است. پروژه‌های این شرکت به نقره متمرکز نیستند اما این شرکت در آمریکای جنوبی و استرالیا معادن نقره را اداره می‌کند.

    برچسب ها