عصر خودرو

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی کشور:

۲۰۰ میلیون یورو برای اجرای طرح لایروبی رودخانه اروند نیاز است

عصر بازار- معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی کشور گفت: برای لایروبی و رسیدن به ۹ متر عمق در رودخانه اروند ۲۰۰ میلیون یورو ارز نیاز است.

۲۰۰ میلیون یورو برای اجرای طرح لایروبی رودخانه اروند نیاز است
نسخه قابل چاپ
شنبه ۰۹ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۹:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از ایرنا، هادی حق شناس شنبه در حاشیه افتتاح خط کشتیرانی بندر خرمشهر – صحار عمان، لایروبی نشدن اروند رود را از مشکلات ورود کشتی های با تناژ بالا عنوان کرد و گفت: اگر سازمان بنادر و کشتیرانی در مباحث سیاسی به یک نقطه مطلوب برسد کشتی های با آبخور بالاتر می توانند وارد اروند رود شوند.
    وی اظهار کرد: برای مشارکت طرف عراقی وزارت خارجه باید وارد این موضوع شود و هماهنگی های لازم را انجام دهد ، در غیر این صورت برای لایروبی کامل این رودخانه با مشکل مواجه خواهیم شد.
    معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی به راه اندازی خط کشتیرانی تجاری بندر خرمشهر – صحار خرمشهر اشاره کرد و گفت: سه خط کشتیرانی از کشور عمان به بنادر ایران وجود دارد.
    وی گفت: خط مسافری عمان به چابهار، خط مسافری عمان – بندر شهید باهنر استان هرمزگان 2 خط از خطهای یاد شده می باشند و امروز نیز شاهد افتتاح خط باری خرمشهر به عمان هستیم.
    وی افتتاح خط کشتیرانی تجاری بندر خرمشهر – صحار عمان را یک فرصت بی نظیر عنوان کرد و گفت: این خط کشتیرانی زمینه صادرات محصولات کشاورزی، معدنی، مواد شیمیایی به کشور عمان و از طرفی دیگر حمل کالای کانتینری از بندر خرمشهر به استان هرمزگان و بالعکس را فراهم می کند.
    حق شناس ادامه داد: سالانه 100 هزارTEU کانتینر در بندر خرمشهر تخلیه می شود که بخش عمده این کانتینر ها از بندر شهید رجایی وارد می شوند.
    به گزارش ایرنا خط دریایی بندرخرمشهر - صحار عمان توسط یک شرکت خصوصی ایرانی با پیگیری اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان، اتاق بازرگانی اهواز و همکاری سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسقط راه اندازی شد.
    با راه اندازی این خط دریایی، صادرات از بندرخرمشهر به کشور عمان آغاز شد.
    فاصله از بندر خرمشهر تا بندر صحار عمان بیش از 700 مایل دریایی است.
    بندر تجاری صحار به عنوان یکی از مهمترین بنادر عمان در شمالی‌ترین نقطه این کشور، محور مواصلاتی و ترانزیتی مهمی برای هند، پاکستان، آفریقا و اقیانوسیه به شمار می‌رود.

    برچسب ها