عصر خودرو

مدیرعامل گروه سایپا در دیدار هیئت چینی تاکید کرد:

ضرورت توسعه سرمایه گذاری مشترک

عصر بازار- مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا با تاکید بر سرمایه گذاری شرکت‌های خارجی گفت: برای هرگونه فعالیت تجاری مشترک نیاز به سرمایه گذاری طرف خارجی وجود دارد و مذاکرات با شرکت چانگان باید با جدیت بیشتری دنبال شود .

ضرورت توسعه سرمایه گذاری مشترک
نسخه قابل چاپ
شنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۲:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از سنا ، مهدی جمالی در دیدار قائم مقام کمیته توسعه اقتصادی صنایع شهر چونگ چینگ از کشور چین گفت: به نظر می رسد هر دو شرکت چانگان و سایپا تصمیم استراتژیکی برای همکاری گرفته کرده اند و دولت ایران از این همکاری حمایت می کند.

    وی افزود : توضیحاتی که معاون کمیته اطلاعات اقتصادی شهر چونگ چینگ ارائه داد، نشان دهنده این است که این موضوع جزء سیاست های دولت چین و منطقه چونگ چینگ نیز است که از این همکاری حمایت خواهند کرد.

    جمالی گفت: 40 درصد از بازار خودروی ایران متعلق به گروه سایپاست و برنامه این گروه خودروساز برای سال 2025 افزایش ظرفیت تولید به دو برابر ظرفیت فعلی است.

    در حال حاضر تولید گروه سایپا نزدیک به 700 هزار دستگاه در سال است و 6 سال آینده این ظرفیت به 1 میلیون و 500 هزار دستگاه افزایش خواهد یافت.

    مدیرعامل سایپا تصریح کرد: سیاست گروه سایپا در افزایش تولید ، این است که 50 درصد از محصولات با برند گروه سایپا تولید شود و 50 درصد بقیه را در مشارکت با شرکای خارجی به تولید برسانیم.

    وی افزود: در حال حاضر شرکت سیتروئن اولین شریک خارجی گروه سایپاست و نزدیک به 300 هزار دستگاه از تولیدات گروه سایپا، به محصولات سیتروئن اختصاص داده شده است.

    جمالی گفت: با شرکت رنو هم از گذشته شراکت تجاری داشته ایم و نزدیک به 200 هزار دستگاه از تولیدات گروه سایپا، به شرکت رنو اختصاص یافته است.

    همچنین با شرکت برلیانس چین هم برای تشکیل شرکت مشترک مذاکره کرده ایم.

    وی افزود: در برنامه هایمان شرکت چانگان به عنوان شریک جدی گروه سایپا تلقی می شود و در حال حاضر محصول CS35 چانگان در ایران تولید می شود و برنامه ریزی سایپا برای تولیدات چانگان، اختصاص ظرفیت حداقل 200 هزار دستگاه طی سه سال آینده است.

    مدیر عامل گروه سایپا گفت: با توجه به ظرفیت بازار خودروی کشورمان و حضور خوب خودرویCS35 در بازار ایران و در صورت حمایت دولت چین و تحقق پیشنهاد های گروه سایپا در زمینه همکاری بیشتر با چانگان، ظرفیت های تولیدی مناسبی را در اختیار چانگان قرار خواهیم داد.

    جمالی گفت: مدل همکاری با سیتروئن را می توانیم با شرکت چانگان به اجرا بگذاریم و مذاکرات با شرکت چانگان باید با جدیت بیشتری صورت گیرد به دلیل اینکه تقاضاهای زیادی برای سرمایه گذاری مشترک با سایپا وجود دارد چراکه ایران از بازار مطمئنی برخوردار است.

    وی افزود: البته سایپا با چانگان مذاکرات خوبی را انجام داده است و از روند مذاکرات رضایت دارم اما انتظار دارم این مذاکرات سرعت بیشتری بگیرد.

    مدیرعامل گروه سایپا گفت: امیدوارم در مذاکرات جدید با چانگان بتوانیم به سرعت به سوی تشکیل جوینت ونچر پیش برویم چراکه دولت جمهوری اسلامی ایران این روش از سرمایه گذاری مشترک را در تولید خودرو در دستور کار دارد.

    در ادامه یانگ لی کی یونگ، قائم مقام کمیته توسعه اقتصادی صنایع شهر چونگ چینگ نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در سایپا گفت: گروه سایپا یکی از خودروسازان مهم کشور ایران است که توانسته با تولیدات خود سهم خوبی از بازار این کشور را به خود اختصاص دهد.

    وی افزود: شرکت چانگان هم در شراکت با خودروسازان برتر دنیا و با بهره گیری از دانش و تکنولوژی روز دنیا توانسته است محصولات متنوعی تولید و به بازار چین و سایر کشورها عرضه کند.

    یونگ تاکید کرد: چانگان در کشور ایران هم با همکاری سایپا توانسته خودروی CS35 را تولید و عرضه کند که مورد استقبال بازار هم قرار گرفته است و در نظر داریم محصولات جدید دیگری نیز با مشارکت سایپا تولید و عرضه کنیم.

    وی افزود: نکته مهمی که در شراکت با سایپا مد نظر است نحوه انتقال قطعات از چین به ایران است و باید به نحوی باشد که بتوانیم در کوتاه ترین زمان ممکن و با حداقل هزینه، سفارش را به سایپا جهت تولید محصول عرضه کنیم و بر همین اساس پیشنهاداتی را به سایپا ارائه کرده ایم.

    قائم مقام کمیته توسعه اقتصادی صنایع شهر چونگ چینگ گفت: این آمادگی از جانب شرکت چانگان و مقامات شهر چونگ چینگ وجود دارد که با همراهی دولت چین این برنامه اجرا شود و علاوه بر قطعات خودرو، در روند مبادلات کالا بین دو کشور تاثیر مهمی خواهد گذاشت.

    یونگ تاکید کرد: در خصوص ایجاد شرکت مشترک بین سایپا و چانگان هم تلاش خواهیم کرد که شرایط لازم جهت ایجاد شرکت مشترک با سرعت بیشتری انجام شود و دو طرف بتوانند در یک شرایط مناسب همکاری های خود را گسترش دهند.

    برچسب ها