عصر خودرو

رییس هیات مدیره کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار تشریح کرد:

گزارش آماری صنعت کارگزاری و احساس یک نیاز

عصر بازار- کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار گزارش اطلاعات آماری صنعت کارگزاری را برای نیمه دوم سال ۱۳۹۵ (تا تاریخ ۳۰اسفند ۹۵) منتشر کرد. این گزارش جهت آگاهی از وضعیت صنعت کارگزاری و مقایسه اطلاعات هر عضو با سایر اعضا مورد استفاده قرار می گیرد و همچنین فرصت مناسبی را جهت بررسی و تصمیم گیری های کلان در اختیار نهادهای تصمیم گیر قرار می دهد.

گزارش آماری صنعت کارگزاری و احساس یک نیاز
نسخه قابل چاپ
جمعه ۱۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۶:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از سنا، حمیدرضا مهرآور، رییس هیات مدیره کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار در این رابطه گفت: در بخشی از این آمار میانگین سنی پرسنل صنعت کارگزاری 34 سال ذکر شده که نشان می دهد صنعت کارگزاری جوان است.

    وی ادامه داد: این موضوع بی ارتباط با جوان بودن بورس کشور نیست. معامله گران صنعت کارگزاری با توجه به تعریف شرح وظایف کارگزاران، کلیدی ترین پرسنل این صنعت هستند. آمار کانون کارگزاران نشان می دهد 71 درصد سن مدیران معاملات و معامله گران صنعت کارگزاری زیر 35 سال است. جوان بودن صنعت کارگزاری از یک سو موجب پویایی و تحرک در صنعت شده و از سوی دیگر نیاز به آموزش در صنعت کارگزاری را بیش از پیش نشان می دهد. این آموزش هم در جهت نحوه به کارگیری ابزارهای نوین مالی می تواند مورد استفاده قرار گیرد و هم جهت یادگیری مسائل، قوانین، مقررات و تخلفات در بازار سرمایه.

    مدیرعامل کارگزاری بانک سامان افزود: بررسی آماری مدیران ارشد صنعت کارگزاری نشان می دهد که 13 درصد مدیران عامل صنعت کارگزاری در آخرین کارگزاری خود کمتر از یک سال سابقه فعالیت دارند و حدودا 50 درصد مدیران عامل صنعت کارگزاری در آخرین کارگزاری خود کمتر از 5 سال سابقه کار دارند، این آمار به طریق اولی برای اعضای هیات مدیره صنعت کارگزاری نیز صادق است، 17 درصد اعضای هیات مدیره کارگزاری کمتر از یک سال و 52 درصد آن ها کمتر از 5 سال در آخرین کارگزاری مشغول به کار هستند.

    وی افزود: این آمار نشان می دهد مدیران تصمیم گیر در صنعت کارگزاری به سرعت در حال تغییر هستند و میزان وفاداری در سطح مدیران عالی، نسبتا کاهنده است. متاسفانه پرسنل سطوح عالی شرکت علاقمند به حضور بلندمدت در این بازار نیستند و پس از کسب تجارب کوتاه مدت به طور کلی از این صنعت خارج می شوند. یکی از دلایل آن عدم ثبات رویه سهامداران شرکت ها است، چراکه میل به بازدهی کوتاه مدت موجب فرسایش و تغییر مدیران عالی شرکت می شود.

    مهرآور در پایان عنوان کرد: کوتاه بودن دوره عملکرد مدیریتی موجب می شود اخذ تصمیمات در صنعت کارگزاری نیز کوتاه مدت باشد که این موضوع مخاطراتی را برای بازار سرمایه در پی دارد. این موضوع زمانی پیچیده تر می شود که مدیران ارشد در سطح مدیران عامل و اعضای هیات مدیره از خارج از صنعت به این بازار اضافه شوند. در این خصوص پیشنهاد می شود کانون کارگزاران به برگزاری دوره های متنوع با جامعه هدف مدیران ارشد صنعت اقدام کند و هم چنین به سهامداران شرکت های کارگزاری نیز پیشنهاد می شود اقدام به تدوین چشم انداز بلندمدتی کرده و مدیران عالی را با این سند چشم انداز بسنجند.

    برچسب ها