عصر خودرو

رئیس کمیسیون انرژی مجلس:

قرارداد با توتال انتقال دانش روز و ارتقا توانمندی را به دنبال دارد

عصر بازار- رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان این که نشست هیئت عالی نظارت برمنابع نفتی درباره قرارداد با توتال برگزارمی شود، گفت: قرارداد با توتال ضمن انتقال دانش روز توانمندی فنی و مالی را به دنبال دارد.

قرارداد با توتال انتقال دانش روز و ارتقا توانمندی را به دنبال دارد
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۰:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از ایرنا، فریدون حسنوند درتشریح نشست کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان این که هیات عالی نظارت بر منابع نفتی امروز نشستی درباره جزییات قرارداد با توتال برگزارمی کند افزود: در قرارداد با توتال موضوع انتقال تکنولوژی رعایت شده و این قرارداد توانمندی فنی و مالی را در پی دارد و همکاری شرکت های داخلی با این شرکت های خارجی سبب انتقال تکنولوژی و در آینده از این شرکت های داخلی به عنوان یک برند برای پروژه های دیگر استفاده کرد.
    وی یادآورشد: یکی ازمسائل ماده 15 قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت است که این ماده تصریح می کند که وزارت نفت باید قرارداد را به مجلس ارسال کند، لذا مقرر شده که وزارت نفت متن قرارداد را به مجلس ارسال کند که بر این اساس کمیته حقوقی و قراردادها مسئول بررسی این قراردادها شود، تا اگر اشکالاتی وجود داشته باشد، اعلام و برطرف شود.
    حسنوند بیان کرد: وزیر نفت به منظور ارائه توضیحات درباره قرارداد ایران و توتال در نشست امروز کمیسیون حضور یافت، چراکه فضای امروز کشور قرارداد توتال با شرکت ملی نفت ایران است، که طبیعتا حق مردم ایران بوده که از چند و چون این قراردادها و شرایط حاکم بر این قراردادها اطلاع یابند.
    نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کمیسیون انرژی روز گذشته نیز نشستی با علی لاریجانی رئیس مجلس در خصوص یگیری و روشنگری درباره این قرارداد و اطلاع رسانی به مردم داشت، افزود: در نهایت این نشست به برگزاری نشست امروز با وزیر نفت و مسئولان و دست اندرکاران این قرارداد منجر شد که برخی سوالات و ابهامات در بحث رعایت محورهای 15گانه که جزء مکاتبات دفتر مقام معظم رهبری و اصرار و اجرای این محورها بود.

    *وزارت نفت متن قرارداد را به مجلس ارسال می کند
    حسنوند با اشاره به اینکه محرمانه گی و رازداری قراردادها یکی ازمحورهای قرارداد بوده که حتما باید به تایید شورای عالی امنیت ملی برسد، ادامه داد: دربحث سهم طرفین و انتخاب توتال و ترک تشریفات ابهاماتی وجود داشت که در کمیسیون جنبه هایی از آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
    رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در برخی قراردادها نگاه بر این بوده که برخی شرکت های خارجی مانند توتال و شل در صنعت نفت سرمایه گذاری کنند، افزود: یکی از الزامات در این سرمایه گذاری ها مشارکت و انتخاب برخی شرکت های داخلی در کنار این شرکت های خارجی بوده که هم به توانمندی فنی و ورود تکنولوژی منجر شود.

    برچسب ها