عصر خودرو

رییس شرکت استرالیایی:

دانش و مهارت توسعه معدن را به همتایان ایرانی می دهیم

عصر بازار- رییس شرکت مشاوره مهندسی «ای.تی.سی ویلیامز» استرالیا گفت: برای توسعه بخش معدن و مدیریت استفاده از آب در این عرصه، دانش، مهارت و تجربه خود را در اختیار ایران قرار می دهیم.

دانش و مهارت توسعه معدن را به همتایان ایرانی می دهیم
نسخه قابل چاپ
جمعه ۱۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۷:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصربازار» به نقل از ایرنا، «پل ویلیامز»  که برای شرکت در نشست تجاری هفته گذشته ایران و استرالیا و رایزنی با همتایان ایرانی خود به تهران آمده بود، افزود: ایران برای بالفعل کردن توانمندی های بالقوه خود به دانش، فناوری های نوین و متخصصان باتجربه نیازمند است تا بتواند با توسعه این بخش، ثروت ایجاد کند.

    وی گفت: با توجه به توانمندی های ایران در بخش معدن، به احیا و توسعه روابط گذشته خود با این کشور علاقه مندیم.
    پیش از تحریم های بین المللی علیه ایران به مدت 15 سال در بخش معدن بویژه معادن مس با شرکت های ایرانی همکاری کرده ایم.
    ویلیامز اضافه کرد: شرکت ای.تی.سی ویلیامز با بیش از 30 سال تجربه و آشنایی با آخرین فناوری های روز جهان می تواند در توسعه پایدار و کارآمد بخش معدن ایران موثر باشد.
    رییس شرکت ای.تی.سی ویلیامز گفت: این شرکت با برخورداری از یک پیشینه طولانی همکاری با ایران، امیدوار است بزودی با تاسیس یک دفتر محلی در تهران، همکاری های گذشته خود با شرکت های معدن مس را احیا کند و با توانی به مراتب قوی تر از گذشته، آن را به سایر معادن نیز گسترش دهد.
     شرکت ای.تی.سی ویلیامز بیش از 500 شرکت زیرمجموعه در استرالیا، آمریکا، آفریقا، اروپا، خاورمیانه و آسیا دارد و خدمات مشاوره ای راهبردی فنی و مهندسی در زمینه مدیریت پسماند، مهندسی ژئوتکنیک و مدیریت آب ارایه می کند.
    ایران با برخورداری از یک درصد جمعیت جهان، هفت درصد منابع معدنی دنیا را در اختیار دارد.
    همایش تجاری ایران و استرالیا چهارشنبه گذشته (هفتم مهر) در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران واقع در تهران برگزار شد.
    رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی در این همایش گفت: ایران مایل است از دانش و فناوری استرالیا برای توسعه بخش معدن و زنجیره های آن استفاده کند.
    «غلامحسین شافعی» افزود: اکنون بیش از 15 هزار پتانسیل منابع معدنی به ارزش 770 میلیارد دلار در ایران وجود دارد که استرالیا می تواند در این زمینه ورود کند.

    برچسب ها
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • بازار امرز ۴۰۲
        • بازار امروز ۴۰۱
        • بازار امروز ۴۰۰
        • بازار امروز ۳۹۹
        • بازار امروز ۳۹۸
        • بازار امروز ۳۹۷
        • بازار امروز ۳۹۶
        • بازار امروز ۳۹۵
        • بازار امروز ۳۹۴
        آخرین بروزرسانی ۴ ماه پیش
        آرشیو