
عصر بازار- قیمت طلا در بازار تهران تحت تاثیر انتظارات تورمی و نوسان در بازار غیررسمی ارز، با افزایش روبرو شد به گونه ای که هر قطعه سکه تمام طرح جدید از کانال ۱۳۰ میلیون تومان عبور کرد.
به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از ایرنا، روز یکشنبه، بازارهای جهانی تعطیل است و به همین سبب قیمت هر اونس طلا تثبیت می شود؛ از این رو اتحادیه طلا و جواهر تهران برای شانزدهم آذر بهای هر اونس طلا را 4 هزار و 198 دلار اعلام کرد اما با این وجود تحولات بازار غیر رسمی ارز، موجب افزایش قیمت مصنوعات و مسکوکات طلا شد به گونه ای که هر گرم طلای 18 هیار با رشد 150 هزار تومانی به 12 میلیون و 563 هزار تومان و هر گرم طلای 24 عیار با بیش از 199 هزار تومان رشد به 16 میلیون و 748 هزار تومان رسید.
در بازار مسکوکات طلا نیز هر قطعه سکه تمام یک میلیون و 963 هزار تومان افزایش قیمت داشت و به 130 میلیون و 500 هزار تومان رسید؛ رشد قیمت سکه طرح قدیم بیشتر بود و با افزایش 2 میلیون و 85 هزار تومان 124 میلیون و 400 هزار تومان فروخته شد.

نیم سکه نیز در معاملات امروز یک میلیون و 601 هزار تومان افزایش قیمت داشت و 69 میلیون و 300 هزار تومان عرضه شد؛ ربع سکه و سکه گرمی نیز به ترتیب با 797 هزار تومان و 132 هزار تومان از قافله افزایش قیمت جا نماندند و به ترتیب 39 میلیون تومان و 18 میلیون و 500 هزار تومان به خریداران عرضه شدند.
کاهش قیمت ها در بازار ارز
در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران که بازار رسمی مبادلات ارزی به شمار می رود امروز هر اسکناس دلار آمریکا 73 هزار و 391 تومان و هر یورو 85 هزار و 445 تومان عرضه شد و هر درهم امارات نیز 19 هزار و 984 تومان به فروش رفت.
مقایسه قیمت ارزهای عمده نسبت به معاملات روز گذشته نشان از کاهش قیمت ارزها در بازار رسمی دارد.