عصر خودرو

روند یک ساله مجموع ارزش سبد سرمایه‌گذاری خارجی در بازار سهام را بررسی می‌کند؛

ارزش سبد سرمایه‌گذاران خارجی فعال در بورس و فرابورس، در پایان مرداد به ۱۷ همت رسید

عصر بازار- بر اساس گزارش مدیریت پژوهش، توسعه و مطالعات اسلامی سازمان بورس و اوراق بهادار، ارزش سبد سرمایه‌گذاران خارجی فعال در بورس و فرابورس، در پایان مرداد به ۱۷ همت رسید.

ارزش سبد سرمایه‌گذاران خارجی فعال در بورس و فرابورس، در پایان مرداد به ۱۷ همت رسید
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۶:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصربازار» به نقل از سنا، داده‌های آماری مدیریت پژوهش، توسعه و مطالعات اسلامی سازمان بورس و اوراق بهادار، نشان می‌دهد؛ مجموع ارزش سبد سرمایه‌گذاری خارجی از 9 همت در مرداد پارسال به 17 همت در مرداد امسال رسید.

    بر اساس گزارش مدیریت پژوهش بورس، مجموع ارزش سبد اشخاص حقیقی و حقوقی از 89،525 میلیارد ریال به 167،045 میلیارد ریال در مرداد امسال رسیده است.

    براین اساس، ارزش سبد اشخاص حقیقی در بورس و فرابورس در مرداد امسال، 12،573 میلیارد ریال و ارزش سبد اشخاص حقوقی 154،472 میلیارد ریال بوده است.

    این گزارش نشان می‌دهد؛ تعداد سرمایه گذار خارجی از 4،860 میلیارد ریال در مرداد پارسال به 5،133 میلیارد ریال در مرداد امسال رسید.

    براین اساس، تعداد سرمایه‌گذاران خارجی حقیقی و حقوقی در مرداد امسال به ترتیب 3،400 و 1،733 نفر بوده است.

     

    برچسب ها