عصر خودرو

از ابتدای سال تاکنون عملیاتی شد؛

تامین ارز ۳ میلیارد و ۴۱۳ میلیون دلار ارز برای نیاز‌های وارداتی کشور

عصر بازار- سخنگوی مرکز مبادله گفت: آمار‌های تأمین ارز نیز نشان می‌دهد که بانک مرکزی از ابتدای سال تاکنون، ۳ میلیارد و ۴۱۳ میلیون دلار ارز برای نیاز‌های وارداتی کشور تأمین کرده است.

تامین ارز ۳ میلیارد و ۴۱۳ میلیون دلار ارز برای نیاز‌های وارداتی کشور
نسخه قابل چاپ
شنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۵:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ اصغر بالسینی سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران در شبکه خبر گفت: نرخ حواله دلار امروز 69266 تومان و نرخ اسکناس دلار 7125 تومان تعیین شده است. همچنین، نرخ حواله یورو 78828 تومان و اسکناس یورو 8135 تومان است. در بازار درهم نیز، حواله درهم به مبلغ 18860 تومان و اسکناس درهم به قیمت 19388 تومان مورد معامله قرار می‌گیرد.

    او گفت: در آخرین جلسه بازار ارز تجاری، 119 میلیون دلار معامله شده است و از ابتدای سال تاکنون، مجموع معاملات ارزی در این بازار به یک میلیارد و 931 میلیون دلار رسیده است. گزارش‌ها نشان می‌دهند که دوم اردیبهشت ماه با 148 میلیون دلار، بیشترین روز معاملات در بازار ارز تجاری ثبت شده است.

    این مقام مسئول می‌گوید: آمار‌های تأمین ارز نیز نشان می‌دهد که بانک مرکزی از ابتدای سال تاکنون، 3 میلیارد و 413 میلیون دلار ارز برای نیاز‌های وارداتی کشور تأمین کرده است. از این مبلغ، یک میلیارد و 151 میلیون دلار به کالا‌های اساسی و دارو اختصاص یافته و 2 میلیارد و 145 میلیون دلار نیز مربوط به کالا‌های تجاری و بازرگانی است. همچنین، 117 میلیون دلار برای بخش خدمات تأمین ارز شده است.

    او افزود: در سرفصل ارز ترجیحی، یک میلیارد و 151 میلیون دلار برای کالا‌های اساسی و کشاورزی تأمین شده که شامل یک میلیارد و 20 میلیون دلار برای دانه‌های روغنی و گندم و 131 میلیون دلار برای دارو و تجهیزات پزشکی است؛ در سرفصل ارز صنایع، مجموعاً 2 میلیارد و 145 میلیون دلار تأمین شده و بیشترین دریافت ارز در میان بخش‌های مختلف صنعتی به صنایع حمل و نقل و خودرو با 546 میلیون دلار، صنایع تجهیزات برق و الکترونیک با 340 میلیون دلار، و ماشین آلات و تجهیزات تولید با 221 میلیون دلار اختصاص یافته است.

    برچسب ها