عصر خودرو

قدرتمندترین ارزهای منطقه‌ای جهان کدامند؟

عصر بازار- سلامت اقتصادی، پویایی تجارت و ثبات مالی در بین دیگر موارد، از عوامل تعیین‌کننده‌ حیاتی در عملکرد یک ارز هستند و ارزی که بیشترین میزان داد و ستد را در سراسر آمریکای شمالی و جهان دارد، دلار آمریکا (USD) است.

قدرتمندترین ارزهای منطقه‌ای جهان کدامند؟
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۴:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از ایسنا، بر اساس آمار بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی (BIS)، دلار آمریکا با حجم معاملات روزانه 6.64 تریلیون دلار، قوی‌ترین ارز منطقه آمریکای شمالی است. یورو با حجم معاملات روزانه 2.29 تریلیون دلار، در صدر برترین ارز اروپا قرار دارد.

    سایر ارزهای منطقه‌ای برتر شامل ین ژاپن (شرق آسیا و اقیانوسیه)، پزو مکزیک (آمریکای لاتین و کارائیب)، روپیه هند (جنوب آسیا)، درهم امارات (خاورمیانه و شمال آفریقا) و راند آفریقای جنوبی (جنوب صحرای آفریقا) هستند.

    کدام ارزها در سال 2024 رشد کردند؟

    ویژوال کپیتالیست گزارش کرد، اکثر ارزهای اصلی در طول سال 2024 شکست خوردند و تنها دلار آمریکا، سال را با رشد به پایان رساند. دلار با 6.7 درصد افزایش، بالاترین عملکرد این فهرست را ثبت کرد. انعطاف‌پذیری اقتصاد آمریکا در مواجهه با عدم اطمینان جهانی و محیط تورمی باثبات‌تر به موفقیت نسبی این ارز در سال میلادی گذشته کمک کرد.

    درهم امارات که ارتباط تنگاتنگی با قیمت نفت دارد، در سال 2024 همسو با این کالا، ثابت ماند.

    کدام ارزها در سال 2024 شکست خوردند؟

    پزوی مکزیک، شدیدترین کاهش را تجربه کرد و 18.2 درصد در سال 2024 کاهش یافت که ناشی از آشفتگی سیاسی داخلی و تاثیر پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات آمریکا بود.

    به‌طور مشابه، ین ژاپن 10 درصد سقوط کرد، زیرا تحت فشار عدم اطمینان در مورد انتخابات آینده ژاپن، شاخص‌های قوی رشد اقتصادی آمریکا و تفاوت قابل‌توجه نرخ بهره بین ژاپن و آمریکا قرار گرفت. یورو و روپیه هند نیز سقوط کردند.

    فرصت‌ها در تجارت ارز

    اقتصاد آمریکا و واحد پول آن در طول سال انعطاف‌پذیری شگفت‌انگیزی از خود نشان دادند و فرصت‌های بالقوه‌ای را برای سرمایه‌گذاران در سال 2025 ارائه کردند. با مسیر فعلی، استراتژی‌هایی مانند موقعیت‌های کوتاه‌مدت در برابر ارزهای ضعیف‌تر، از جمله پزو مکزیک و ین ژاپن، ممکن است ارزیابی دقیق‌تری را ایجاب کند.

     

     

     

    برچسب ها