عصر خودرو

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی:

مجلس و دولت فضای اقتصاد را برای رشد سرمایه‌گذاری در بورس مهیا می‌کنند

امیدواریم مذاکرات با رفع تحریم‌ها تاثیر مثبت خود را بر بازار سرمایه بگذارد

عصر بازار- منصور شکرالهی، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، گفت: امیدواریم مذاکرات آینده در چارچوب قواعد بین المللی صورت گرفته و تاثیر مثبت خود را بر بازارهای اقتصادی مهمی چون بازار سرمایه بگذارد.

مجلس و دولت فضای اقتصاد را برای رشد سرمایه‌گذاری در بورس مهیا می‌کنند
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۶:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از سنا، منصور شکرالهی، ضمن تحلیل تاثیر مذاکرات بر فضای اقتصاد ایران گفت:تحریم‌ها معیشت و اقتصاد ایران را تحت تاثیر قرار داده و مسیر تجارت و سرمایه‌گذاری را محدود کرده و انتظارات تورمی و نااطمینانی به سرمایه‌گذاری را افزایش داده، لذا در صورت ادامه روند مثبت مذاکرات، شاهد کاهش یا رفع تحریم‌های اقتصادی خواهیم بود.

    نماینده شهرستان‌های جنوبی استان کرمان، افزود: در صورتی که جلسه دوم یا جلسات آینده مذاکرات نیز به خوبی پیش برود، قطعا دسترسی فعالان اقتصاد به منابع مالی افزایش یافته و شاهد بهبود روابط تجاری ایران با دنیا و کاهش انتظارات تورمی خواهیم بود.

    شکراللهی توضیح داد: امیدواریم مذاکرات آینده در چارچوب قواعد بین المللی صورت بگیرد و با رفع احتمالی تحریم‌ها تاثیر مثبت خود را بر بازارهای اقتصادی مهم، هم‌چون بازار سرمایه بگذارد.

    این نماینده مجلس در ادامه با اشاره به تلاش مجلس برای تحقق شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» و هم‌چنین تقویت بازار سرمایه، افزود: قطعا، تولید و سرمایه‌گذاری برای آن نجات‌دهنده کشور از بحران‌هایی است که طی سال‌های گذشته، اقتصاد ایران را دچار چالش‌های متعدد کرده است.

    او تاکید کرد: قبل از شروع سال جدید، مقام معظم رهبری جلساتی با بنگاه‌های خصوصی داشتند و از آنان خواستند تا همه پای کار آمده و برای سرمایه‌گذاری در حوزه تولید اقدام کنند. لذا با توجه به این‌که تحقق شعار سال در راس برنامه‌ها قرار گرفته، مجلس و دولت فضای اقتصاد را برای جذب و رشد سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه مهیا می‌کنند.

     

    برچسب ها