عصر خودرو

نرخ گمرک ارز کالاهای اساسی ۲.۵ برابر شد

عصر بازار- به گفته یک نماینده مجلس، نرخ محاسباتی ارز گمرکی برای کالاهای اساسی از ۲۸ هزار و ۵۰۰ به ۶۸ هزار و ۷۰۰ تومان افزایش یافت.

نرخ گمرک ارز کالاهای اساسی ۲.۵ برابر شد
نسخه قابل چاپ
شنبه ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۶:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از فارس؛ حسین صمصامی نماینده تهران در مجلس در صفحه شخصی مجازی خود نوشت: «افزایش نرخ ارز محاسباتی گمرک از 28500 به 68700 تومان (بر مبنای اسفند 1403 در بودجۀ سال جاری) و با فرض ثابت ماندن نرخ ارز (از خرداد 1403 تا فروردین 1404)، هزینۀ خرید کالای وارداتی را 15% افزایش داده و با احتساب افزایش نرخ ارز، کل هزینۀ خرید کالای وارداتی حدود 70% افزایش یافته است»
    پیش از این هم یک منبع در گمرک عنوان کرد،‌ نرخ محاسبات ارزش کالای اساسی وارداتی برای دریافت حق گمرکی از 28 هزار و 500  تومان به 68 هزار و 700 تومان رسیده است و نمایندگان مجلس قرار بود معافیت کالاهای اساسی از مالیات بر ارزش افزوده را در سال 1404 هم تمدید کنند،‌ اما یادشان رفت و کالاهای اساسی علاوه بر افزایش نرخ ارز گمرکی با مالیات ارزش افزوده نیز همراه است و این باعث می‌شود،‌هزینه واردات کالای اساسی برای مردم بالا رود و احتمالا با افزایش قیمت کالاهای اساسی در جامعه مواجه شویم.
    به گفته این مقام،‌نرخ مالیات کالاهای اساسی در سال قبل یک درصد بود و قرار بود معافیت مالیاتی این کالاها امسال هم ادامه داشته باشد‌،اما نمایندگان آن را در قانون بودجه برای سال جاری تمدید نکردند.

    برچسب ها