عصر خودرو

بازار آب نامتعارف در بورس انرژی راه اندازی می‌شود؟

عصر بازار- مدیرعامل بورس انرژی می‌گوید: زیرساخت‌های لازم در بورس انرژی برای بحث آب فراهم است.

بازار آب نامتعارف در بورس انرژی راه اندازی می‌شود؟
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۹:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصربازار» به نقل از باشگاه خبرنگاران، علی نقوی مدیرعامل بورس انرژی گفت: طبق ماده 38 قانون برنامه هفتم بازار مبادله آب‌های نامتعارف باید تشکیل شود که آیین نامه این موضوع در کمیسیون‌های دولت بررسی و به تصویب رسید و پس از تصویب در هیئت وزیران و ابلاغ آن، این بازار در بورس انرژی راه اندازی خواهد شد.

    در ادامه این مقام مسئول می‌گوید: در خصوص حوزه گواهی صرفه‌جویی آب هم با مشارکت شرکت مدیریت منابع آب ایران یک سری گفت‌و‌گو‌ها و مذاکراتی شروع شده است و در حال جمع بندی هستیم و هر زمان که نهایی شد جزئیات آن را اعلام خواهیم کرد.

    او در نهایت افزود: زیرساخت‌های لازم در بورس انرژی برای بحث آب فراهم است و در سال 1403 معاملات پساب در بورس آغاز شد و امیدواریم با توجه به الزامات قانونی برنامه هفتم در سال 1404 بازار آب‌های نامتعارف دربورس عمق مناسبی گرفته و صنایع کشور از طریق این بازار نیاز‌های خود را تامین کنند.

     

    برچسب ها