عصر خودرو

طی روز گذشته

معادل ۱۷۱ کیلوگرم زعفران نگین در بازار آتی بورس کالا معامله شد

عصر بازار- خلاصه معاملات بازار زعفران در روز ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۳ به تفکیک بازارهای گواهی، آتی و صندوق نشان می دهد که در این روز معادل ۱۷۱ کیلوگرم زعفران نگین در قراردادهای آتی بورس کالا معامله شد.

معادل ۱۷۱ کیلوگرم زعفران نگین در بازار آتی بورس کالا معامله شد
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۲:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از کالاخبر، همچنین روز گذشته در قراردادهای آتی زعفران شاهد کاهش موقعیت تعهدی باز در سه سررسید بودیم که در مجموع منجر به کاهش 206 موقعیت در نماد زعفران نگین شد.

    ارزش معاملات در صندوق های مبتنی بر زعفران نیز در مجموع حدود 77 میلیارد تومان بود. همچنین ارزش گواهی های زعفران نیز حدود 9 میلیارد تومان بود.

    میزان مشارکت فعالان حقیقی در حجم معاملات صندوق سحرخیز، در خرید 84 درصد و در فروش 91 درصد بود. این مشارکت برای صندوق نهال نیز برای خرید و فروش به ترتیب 75 درصد و 92 درصد بود.

    برچسب ها