عصر خودرو

بهترین کشورها برای سرمایه‌گذاری کدامند؟

عصر بازار- شناسایی مقاصد سرمایه‌گذاری قدرتمند در محیط ژئوپلیتیکی و اقتصادی به‌طور فزاینده‌ای آشفته، حیاتی است.

بهترین کشورها برای سرمایه‌گذاری کدامند؟
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۷:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از ایسنا، شاخص سرمایه سیاسی جهانی بی سی ای ریسرچ، دیدگاهی در مورد کشورهایی ارائه کرده است که بهترین روش‌ها را برای مقاومت در برابر بی‌ثباتی جهانی و در عین حال بازدهی قوی دارند. این شاخص سرمایه سیاسی، انعطاف‌پذیری اقتصادی، ثبات منطقه‌ای و وابستگی‌های تجاری را ارزیابی و به سرمایه‌گذاران کمک می‌کند تا گزینه‌های خود را محدود کنند.

    با افزایش ریسک‌های ژئوپلیتیکی، کشورهایی با رهبری جدید و سرمایه سیاسی قوی می‌توانند سیاست‌های موثری را برای رشد اقتصادی اجرا کنند. دولت‌هایی که قادر به اعمال محرک‌های مالی و پولی هستند - به دلیل نرخ بهره پایین و بدهی عمومی قابل مدیریت - برای مقابله با چالش‌های آینده موقعیت بهتری دارند و مناطقی که ثبات نسبی را نشان می‌دهند، در میان درگیری‌هایی که می‌تواند باعث نوسانات بازار شود، پناهگاه‌های امنی را برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌کند.

    این تحقیقات چندین بازار توسعه یافته را با فرصت‌های سرمایه گذاری امیدوارکننده به دلیل تجدید سیاسی و انعطاف‌پذیری اقتصادی شناسایی می‌کند.

    هلند

    در میان این کشورها هلند که به تازگی از طریق انتخابات، فضای سیاسی خود را احیا کرده ، برجسته است. سرمایه سیاسی آن، همراه با وابستگی کم به تجارت با ایالات‌متحده و چین، این کشور را به یک هدف سرمایه‌گذاری باثبات و جذاب تبدیل می‌کند.

    بریتانیا

    به‌طور مشابه، بریتانیا از شتاب سیاسی مجدد پس از انتخابات اخیر خود سود می‌برد. علیرغم چالش‌های پس از برگزیت، بریتانیا انعطاف‌پذیری کافی در سیاست‌های مالی و پولی برای مقاومت در برابر موارد منفی بالقوه جهانی، به کمک اتکای نسبتا متوسط ​​به چین را حفظ می‌کند.

    اسپانیا

    اسپانیا همچنین به‌عنوان گزینه قانع‌کننده ظاهر می‌شود، زیرا انتخابات اخیر فضای سیاسی آن را تقویت کرده و حکومتداری موثر را ممکن می‌سازد. شاخص‌های اقتصادی به ویژه در روند بیکاری و تورم بهبود یافته است. وابستگی کم اسپانیا به تجارت ایالات‌متحده و چین ثبات بیشتری را ارائه کرده و آن را برای سرمایه‌گذاران جذاب کرده است.

    استرالیا

    استرالیا فضای سرمایه‌گذاری مطلوبی توسط دولت باثبات و موقعیت جغرافیایی آن در منطقه نسبتا پایدار آسیا-اقیانوسیه فراهم کرده است. این مزیت جغرافیایی، آن را از درگیری‌های فوری که بر مناطق دیگر تاثیر می‌گذارد محافظت می‌کند. ثبات سیاسی، فضایی برای محرک‌های اقتصادی و انعطاف‌پذیری استرالیا فراهم و آن را به بهترین گزینه برای سرمایه‌گذاران بلندمدت تبدیل کرده است.

    نیوزیلند

    نیوزیلند از احیای سیاسی و انزوای جغرافیایی سود می‌برد. تغییر اخیر دولت، سرمایه سیاسی آن را افزایش داده است، در حالی که وابستگی تجاری کم به ایالات‌متحده و چین، موقعیت مطلوبی را برای سرمایه‌گذارانی که به دنبال کاهش خطرات ناشی از تنش‌های جهانی هستند را فراهم می‌کند.

    مکزیک

    در میان بازارهای نوظهور، مکزیک به‌عنوان مقصد اصلی سرمایه‌گذاری برجسته است. انتخابات اخیر سرمایه سیاسی مکزیک را احیا کرده و دولت را در مسیر اجرای اصلاحات رشد محور قرار داده است. در حالی که روابط نزدیک مکزیک با ایالات‌متحده در میان تنش‌های ژئوپلیتیکی می‌تواند مخاطره‌آمیز باشد، اما اگر اقتصاد آمریکای شمالی قوی بماند، پتانسیل رشد را نیز خواهد داشت.

    هند

    هند مورد جذاب دیگری است که با دولت تازه انتخاب شده خود انعطاف سیاسی را برای اجرای اصلاحات لازم افزایش می‌دهد. اتکای کم هند به ایالات‌متحده و چین، آن را به‌ویژه جذاب کرده، زیرا دارای محیط منطقه‌ای باثبات و پویایی قوی اقتصادی داخلی است.

    اندونزی

    اندونزی نیز با سرمایه سیاسی مستحکم در انتخابات اخیر در رتبه بالایی قرار دارد. مدیریت آن در برابر قدرت های بزرگ جهانی، خطر اختلالات اقتصادی را کاهش می‌دهد. اقتصاد رو به رشد و عایق بودن نسبی از درگیری‌های جهانی ثبات و فرصت را برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌کند.

    امارات متحده عربی

    در خاورمیانه، امارات متحده عربی به حفظ ثبات در میان نوسانات منطقه‌ای معروف است. با رهبری پایدار و سیاست‌های اقتصادی آینده‌نگر، امارات متحده عربی سرمایه سیاسی و انعطاف‌پذیری مالی قوی را به نمایش می‌گذارد و آن را در بازارهای نوظهور برجسته می‌کند.

    شیلی

    شیلی به‌عنوان یکی دیگر از گزینه‌های جذاب ظاهر شده است که از اقتصاد متنوع و وابستگی تجاری کم به ایالات‌متحده و چین سود می‌برد. با وجود چالش‌های بازار کار، دولت باثبات شیلی می‌تواند با تغییر شرایط جهانی سازگار شود و جذابیت خود را برای سرمایه‌گذاران در آمریکای لاتین حفظ کند.

    مناطق پرخطر برای سرمایه‌گذاری کدامند؟

    مناطق خاصی نیز خطر سرمایه‌گذاری را به همراه دارند؛ چین، علیرغم اندازه اقتصادی خود، به دلیل کندی رشد، تنش‌های تجاری و چالش‌های سیاسی، همراه با وابستگی بالای صادراتی به ایالات‌متحده و اروپا، به‌طور فزاینده‌ای متزلزل تلقی می‌شود. ترکیه نیز با ناآرامی‌های سیاسی و اجتماعی عمیقی مواجه است که جذابیت سرمایه‌گذاری آن را کاهش می‌دهد. وضعیت هنگ کنگ همچنان نامشخص است و تحت تاثیر سیاست‌های چین عمل می کند.

    تحقیقات بی سی ای بر شکاف رو به رشد بین کشورهایی که می‌توانند به‌طور موثر چالش‌های اقتصادی و ژئوپلیتیکی را مدیریت کنند و کشورهایی که در این زمینه ناتوان هستند را برجسته می‌کند.

    در بازارهای توسعه یافته، هلند، بریتانیا، اسپانیا، استرالیا و نیوزیلند ثبات سیاسی و سازگاری در اقتصاد خود و بازارهای نوظهور مانند مکزیک، هند، اندونزی، امارات متحده عربی و شیلی رهبری سیاسی و قدرت اقتصادی قوی را نشان می‌دهند. در پرتو عدم قطعیت‌های جهانی، این کشورها پیش‌بینی می‌کنند فرصت‌هایی برای بازدهی قوی و در عین حال به حداقل رساندن قرار گرفتن در معرض شوک‌های ژئوپلیتیکی و اقتصادی دارند.

    برچسب ها
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • بازار امرز ۴۰۲
        • بازار امروز ۴۰۱
        • بازار امروز ۴۰۰
        • بازار امروز ۳۹۹
        • بازار امروز ۳۹۸
        • بازار امروز ۳۹۷
        • بازار امروز ۳۹۶
        • بازار امروز ۳۹۵
        • بازار امروز ۳۹۴
        آخرین بروزرسانی ۱۲ ماه پیش
        آرشیو