عصر خودرو

گام بزرگ ایران برای ورود به بازار آفریقا

عصر بازار- رئیس سازمان توسعه تجارت می‌گوید با تقویت حضور ایران در نمایشگاه‌های بین‌المللی مرتبط با بازار آفریقا، می‌توان انتظار داشت که سهم تجار ایرانی از این بازار افزایش پیدا کند.

گام بزرگ ایران برای ورود به بازار آفریقا
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۵:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصربازار» به نقل از ایسنا، علیرضا پیمان پاک، معاون وزیر صمت و رئیس سازمان توسعه تجارت از حضور موفق شرکت های ایرانی در پاویون جمهوری اسلامی ایران این نمایشگاه خبر داد و گفت: پایون ایران توسط مرکز تجاری ایران  در غنا برگزار شد و مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت.

    وی ادامه داد: شرکت های ایرانی طیف وسیعی از محصولات و توانمندی های کشور در حوزه صنایع غذایی، کشاورزی و ماشین آلات و ادوات کشاورزی را به نمایش گذاشتند و نشست‌های متعدد B2B (رودرو) با تجار و صنعتگران آفریقایی داشتند.

    به گفته رئیس سازمان توسعه تجارت، شرکت های ایرانی همچنین در 16 همایش تخصصی شرکت و به بازدید از برخی کارخانه ها و شرکت های متناظر پرداختند.

    وی با بیان اینکه سازمان توسعه تجارت در راستای رسالت ذاتی خود با حذف متنوع سازی بازارهای صادراتی در معرفی ظرفیت‌های صادراتی کشور، مصمم است در معتبرترین نمایشگاه‌های بین المللی کشورهای هدف مشارکت فعال داشته باشد گفت: تبادل هیأت های تجاری یکی از برنامه های سازمان است و برای سال 2023 نیز برنامه ریزی گسترده‌ای برای تداوم ارتباط با کشورهای هدف آفریقایی از طریق مشارکت و شرکت در 8 رویداد نمایشگاهی صورت گرفته است.

    پیمان پاک همچنین در خصوص برگزاری نمایشگاه دروازه صادرات به آفریقا در استانبول و حضور شرکت های ایرانی در این نمایشگاه نیز گفت: پیش بینی می شود بیش از  3000 تاجر و فعال اقتصادی آفریقایی در این نمایشگاه که از 26 تا 28 آذر ماه سال جاری برگزار می شود، حاضر شوند.

    وی تاکید کرد: فرصت حضور در این نمایشگاه و مذاکره رو در رو با تجار و بازرگانان آفریقایی که به دعوت کشور ترکیه در این نمایشگاه بزرگ حضور خواهند داشت برای اولین بار برای شرکت های ایرانی ایجاد شده است و انتظار می رود دستاوردهای بزرگی برای ایجاد روابط تجاری بین ایران و کشورهای آفریقایی در پی داشته باشد.

    براساس اعلام سازمان توسعه تجارت،  قاره آفریقا یکی از اهداف ایران برای توسعه تجارت در دولت سیزدهم بوده که در سال 1400 با رشد 100 درصدی نسبت به سال 1399 و نیز رشد 50 درصدی در نیمه اول سال 1401 نسبت به مدت مشابه سال 1400 روبرو بوده است.

    برچسب ها