عصر خودرو

مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی اعلام کرد؛

افزایش ۳۳ درصدی خرید تضمینی گندم

عصر بازار- خرید تضمینی گندم در مقایسه با پارسال افزایش ۳۳ درصدی داشته است؛ بدهی کشاورزان به طور کامل پرداخت شد.

افزایش ۳۳ درصدی خرید تضمینی گندم
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۴:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، یزدان سیف اظهار داشت: خرید تضمینی گندم و دانه‌های روغنی که از یکماه پیش آغاز شده بود همچنان ادامه دارد و تا امروز 905 هزار تن گندم از کشاورزان تحویل و در سامانه‌ها ثبت شده و هزار و هشت میلیارد تومان بابت این خرید تضمینی به کشاورزان پرداخت شده است.

    وی اظهار داشت: سیل امسال رشد تولید گندم را کاهش داده، با این حال تا پایان فصل برداشت خرید تضمینی نسبت به سال گذشته افزایش خواهد داشت.

    در تامین گندم و آرد هیچ مشکلی وجود ندارد
    مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی همچنین گفت:​ یک میلیون و صد هزار تن گندم در چهل روز اول سال به فروش رفته و این مقدار آرد مورد نیاز صنوف، صنایع و نانوایی‌ها را بطور کامل برطرف می‌کند.
    وی با اشاره به حذف یارانه آرد و گندم صنوف و صنایع غیر نانوایی‌ها اظهار داشت: قیمت فروش هر کیلو گندم برای صنایع و صنوف غیر نانوایی از 992 تومان به ازای هر کیلو به 1850 تومان افزایش یافته و یارانه‌ای که به این صنایع تعلق می‌گرفت برای پرداخت مطالبات کشاورزان مورد استفاده قرار گرفت.

    یزدان اضافه کرد: بخشی از افزایش قیمت ماکارونی که امروز در بازار شاهد هستیم نیز ناشی از همین افزایش قیمت آرد و گندم است که مواد اولیه مورد نیاز تولید ماکارونی است.

    بازار روغن متعادل است
    مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی گفت: بازار روغن متعادل است و روغن خانوار با قیمت تثبیت شده در فروشگاه‌ها در حال عرضه است.
    یزدان سیف تصریح کرد: در 12 ماه سال گذشته یک میلیون و هفتصد و بیست هزار تن روغن در صنایع روغن تولید و به بازار عرضه شد که این مقدار در مقایسه با زمان مشابه سال قبل یک میلیون و چهارصد و شصت هزار تن، افزایش مطلوبی به شمار می‌رود و در حال حاضر بازار روغن در آرامش است.

    وی گفت: برای تامین نیاز‌های ماه رمضان نیز 30 هزار تن روغن به صنایع اختصاص داده شده تا هیچ گونه کمبودی در مواد اولیه تولید وجود نداشته باشد.

    افزایش قیمت نان گرانفروشی است
    سیف اظهار داشت: هرگونه افزایش قیمت نان توسط واحد‌های تولیدی گرانفروشی است و باید از سوی دستگاه‌های نظارتی با این موارد برخورد شود ضمن اینکه از مردم درخواست می‌کنم در صورت مشاهده هرگونه گرانفروشی موارد را برای رسیدگی با سامانه 124 سازمان حمایت در میان بگذارند.

    کمبود برنج در بازار مقطعی است
    مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی گفت: با توجه به پایان فصل برداشت، برنج داخلی در انبار‌ها کاهش یافته است و همین موضوع سبب کاهش عرضه و افزایش قیمت این محصول شده است.
    یزدان سیف اظهار داشت: این کمبود در دو ماه آینده و با شروع فصل برداشت جبران می‌شود، اما برای جبران کمبود، سی هزار تن برنج وارداتی به منظور عرضه در ماه رمضان در اختیار ستاد تنظیم بازار استان‌ها قرار گرفته است.

    وی اضافه کرد: در این خصوص برنج وارداتی هندی با قیمت مصوب 7400 تا 7800 تومان و برنج تایلندی بین 4400 تا 4600 تومان در استان‌ها در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌گیرد.
    یزدان سیف گفت: تا دو ماه آینده نیز با شروع کشت برنج دو میلیون تن برنج داخلی وارد بازار خواهد شد و کمبود تولید داخلی نیز جبران می‌شود و قیمت به تعادل خواهد رسید.
    وی ادامه داد: با توجه به بارندگی‌های اخیر انتظار می‌رود کشت برنج امسال در مقایسه با سال گذشته با افزایش حداقل ده درصدی مواجه شود.

    شکر مورد نیاز قنادی‌ها تامین شده است
    مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی همچنین با بیان اینکه به حوزه صنف و صنعت شیرینی و شکلات، 50 هزار تن شکر تخصیص داده شده گفت: شکر مورد نیاز با قیمت مصوب در اختیار اتحادیه قنادان استان تهران و دیگر استان‌ها قرار گرفته و انتظار می‌رود قیمت مصوب حدود 20 هزار تومان برای زولبیا و بامیه برای ماه رمضان رعایت شود.

    کمبود شکر در بازار جبران می‌شود
    یزدان سیف اظهار داشت: در سه روز گذشته بیش از 20 هزار تن شکر با قیمت مصوب 3 هزار و 400 تومان به بازار عرضه شده و فروش آن در میادین و فروشگاه‌های منتخب آغاز شده است.

    مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی گفت: بارش‌های اخیر خوزستان عرضه شکر به بازار را با وقفه‌ای مقطعی مواجه کرده است که با واردات و عرضه گسترده، این کمبود در چند روز آتی برطرف می‌شود.
    وی ادامه داد: تزریق شکر با نرخ مصوب به بازار تا زمان ایجاد ثبات قیمتی ادامه دارد و قرار است بطور ماهانه 200 هزار تن شکر وارد بازار شود.

     

    برچسب ها