عصر خودرو

بیشترین و کمترین بازدهی صنایع بورسی در بررسی عملکرد ۳۰ روزه

عصر بازار- صنعت بانکی و موسسات اعتباری با ۲۱۲ واحد و محصولات شیمیایی با ۷۲ واحد منفی به ترتیب بیشترین تأثیر مثبت و منفی را بر شاخص کل بورس تهران به‌جای گذاشته‌اند.

بیشترین و کمترین بازدهی صنایع بورسی در بررسی عملکرد ۳۰ روزه
نسخه قابل چاپ
يکشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۴:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصربازار» به نقل از فارس، روند شاخص کل بورس بر حسب ریال ،دلار و یورو در 30 روز منتهی به 9 دی ماه 94 نیز نشان دهنده کاهش 1.53 درصدی شاخص کل طی مدت مذکور است.

    بر این اساس شاخص کل تعدیل شده بورس بر حسب دلار در 30 روز گذشته افت 1.66 درصدی را تجربه کرده است.

    همچنین شاخص کل تعدیل شده بر حسب یورو در مدت مذکور به منفی  4.8 درصد رسیده است.

    مطابق گزارشی که توسط مدیریت تحقیق و توسعه بورس تهران منتشر شده است، در 30 روز گذشته صنعت ابزار پزشکی، اپتیکی و اندازه‌گیری با رشد 79 درصدی بیشترین افزایش و صنعت ساخت دستگاه‌ها و وسایل ارتباطی با افت 17 درصدی بیشترین کاهش را داشته­ اند.

    بر اساس گزارش هفتگی بررسی بازارها که به بررسی عملکرد بورس تهران، فرابورس ایران، برخی از بورس‌های معتبر خارجی، قیمت جهانی فلزات اساسی و نفت پرداخته است، در 7 روز گذشته شاخص کل بورس (ارزش وزنی) 0.4 درصد افزایش یافته است.

    بر اساس این گزارش، شاخص کل هم وزن در مدت مشابه رشدی برابر با 1.9 درصد را تجربه کرده است. در این بازه زمانی شاخص کل فرابورس 1.3 درصد و قیمت سکه بهار آزادی 0.5 درصد رشد داشته است. در این مدت دلار مبادله ای تقریباً بدون تغییر و یورو مبادله ای افتی معادل 0.1 درصد را سپری کرده است.

    مطابق گزارش یادشده که توسط مدیریت تحقیق و توسعه بورس تهران منتشر شده است، در 30 روز گذشته صنعت ابزار پزشکی، اپتیکی و اندازه‌گیری با رشد 79 درصدی بیشترین افزایش و صنعت ساخت دستگاه‌ها و وسایل ارتباطی با افت 17 درصدی بیشترین کاهش را داشته اند. در این بازه‌ زمانی شاخص کل بورس تهران 1.5 درصد افت را تجربه کرده است. این شاخص تعدیل‌شده بر حسب دلار مبادله‌ای 1.7 درصد و برحسب یوروی مبادله‌ای 4.8 درصد افت را پشت سرگذاشته است.

    بیشترین تاثیر مثبت بر شاخص کل بورس از سوی شرکت های کشتیرانی ج.ا.ا با 59 واحد،باتک تجارت با 58 واحد ،بانک انصار با 48 واحد،بانک پاسارگاد با 43 واحد و بانک صادرات با 33 واحد در هفته منتهی به 9 دی ماه امسال بر جای گذاشته اند. بالاترین تاثیر منفی نیز متعلق به تاثیر معاملات سهام شرکت های گسترش نفت و گاز پارسیان با منفی 72 واحد،سرمایه گذاری غدیر با منفی 53 واحد ، فولاد مبارکه با منفی 48 واحد ، پالایش نفت اصفهان با منفی 24 واحد و پالایش نفت بندر عباس با منفی 23 واحد بود.

    بر اساس گزارش یادشده در هفته‌ گذشته، صنعت بانکها و موسسات اعتباری با 212 و محصولات شیمیایی با 72 واحد منفی به ترتیب بیشترین تأثیر مثبت و منفی را بر شاخص کل بورس تهران به‌جای گذاشته‌اند. در این بازه زمانی، صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله‌ نیز افزایش قیمت را تجربه کردند که در این میان صندوق سپهر اندیشه نوین با 1.4 درصد بیشترین رشد را از آن خود کرده است. در میان شرکت ها، کنتورسازی ایران با 21 و کابل البرز با 12 درصد منفی به ترتیب بیشترین و کمترین بازدهی را نسبت به پایان هفته گذشته داشته اند.

    بر اساس گزارش منتشر شده در بررسی بورس‌های معتبر خارجی، از ابتدای سال تا کنون تنها شاخص بورس نزدک رشدی برابر با یک درصد را تجربه کرده است و سایر بورس های معتبر روندی نزولی را پشت سر گذاشته اند که در این میان شاخص بورس تهران با افت 1.3 درصدی کمترین افت و شاخص بورس عربستان با 24.7 درصد افت، بیشترین کاهش را نصیب خود کرده است.

    قیمت جهانی نفت نیز از ابتدای سال روندی نزولی را طی کرده و قیمت نفت اپک از ابتدای سال 36 درصد کاهش داشته است. قیمت نفت اپک در هفته گذشته با رشد 1 درصدی مواجه بوده است.

    در میان فلزات اساسی تنها سرب با افزایش قیمت روبه رو شده و سایر فلزات روندی منفی را از ابتدای سال تا کنون پشت سر گذاشته‌اند. سرب 2.4 درصد رشد داشته و نیکل با 37.5 درصد بیشترین افت را تجربه‌ کرده‌ است.

     

    جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصربازار ( https://telegram.me/asrebazar ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

    برچسب ها