چرا بیل گیتس با ارزهای دیجیتالی مخالف است؟
عصر بازار- بیل گیتس بعنوان یکی از موسسان شرکت مایکروسافت و از ثروتمندترین افراد جهان بر این باور است که تنها تروریستها و قاچاقچیان از تجارت با ارزهای دیجیتالی سود خواهند برد.
عصر بازار- بیل گیتس بعنوان یکی از موسسان شرکت مایکروسافت و از ثروتمندترین افراد جهان بر این باور است که تنها تروریستها و قاچاقچیان از تجارت با ارزهای دیجیتالی سود خواهند برد.
به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از ایسنا، این روزها که ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده و استخراج آنها بسیار باب شده است، وب سایتها، حسابهای کاربری و پلتفرمهای بسیاری برای استخراج بیتکوین یا بیتکوین ماینینگ ایجاد شده است تا بتوانند با استفاده از آنها به خرید و فروش و مبادلات تجاری کلان اقدام کنند.
بیل گیتس که سالهای سال است که مردم او را بعنوان کارآفرین، بازرگان، سرمایهدار، نیکوکار و مدیر ارشد اجرایی آمریکایی و یکی از موسسان مایکروسافت میشناسند، در مصاحبهای با گزارشگر سی نت میگوید که مبادلات تجاری و جابجایی پولهایی که این روزها با ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده همچون بیت کوین، ریپل و مونرو صورت میگیرد، بسیار مشکوک بوده و میتوان گفت که تنها برای آن دسته از کشورها و افرادی که به طور غیرقانونی میخواهند تجارت کنند، سودآور خواهد بود.
وی که خود را از مخالفان سرسخت ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده میداند معتقد است که گروهکهای تروریستی، قاچاقچیان مواد مخدر و تاجران اسلحه و دارو منفعت بسیاری از این ارزهای دیجیتالی خواهند داشت چراکه این گونه مبادلات تجاری به صورت غیرقابل شناسایی و ردگیری توسط نهادهای اطلاعاتی است و این امر میتواند زنگ خطر و هشداری برای دولتمردان کشورهای جهان به شمار بیاید.
او ضمن اشاره به ناشناس انجام شدن این مبادلات تجاری، تاکید میکند که ارزهای دیجیتالی به فرارهای مالیاتی گسترده و پولشویی کمک به سزایی میکند که خلاف اجرای عدالت و قوانین بشری در تمامی کشورهای جهان است. وی همچنین مواردی را نام میبرد و مثال میزند که همگی نشان از آثار مخرب تجارت و استخراج ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده دارد.
براساس گفتههای تحلیلگران، زمانی که بیتکوین در سال 2009 برای نخستین بار در بازارهای جهانی ظهور پیدا کرد، ارزش آن حتی از یک دلار هم کمتر بود اما در ماههای گذشته حتی تا مرز 20 هزار دلار هم رسید. درواقع، فناوری بیتکوین که یک پول رمزنگاری شده است، این امکان را به کاربران میدهد که بدون نیاز به هیچ بانکی مبادلات مالی خود را انجام میدهند و همچنین هویت طرفین معامله نیز ناشناس باقی میماند.
بسیاری از کشورهای جهان از جمله کشورهای اروپایی در تلاش هستند تا این پول بیافسار را کنترل کرده و معاملات با آن را تا حد امکان محدود کنند، چراکه آنها بر این باورند بیتکوین به تجارتهای غیرقانونی و غیرمجاز همچون تجارت اسلحه، تجهیزات تروریستی، قاچاق دارو و موادمخدر دامنزده و به علت آنکه مقامات قضایی و پلیس نمیتوانند طرفین معامله را شناسایی و ردگیری کنند، باعث سهولت آن میشود.