دبیر کل کانون نهادهای‌ سرمایه‌گذاری ایران مطرح کرد:

حذف قیمت‌گذاری دستوری و کاهش فاصله ارز نیما با آزاد؛ ۲ انتظار بورس از دولت چهاردهم

عصر بازار- رسول سعدی، دبیر کل کانون نهادهای سرمایه‌گذاری ایران، حذف قیمت‌گذاری دستوری و کاهش فاصله نرخ ارز نیما با دلار آزاد را از جمله انتظارات کانون از دولت چهاردهم دانست.

چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۶:۰۰

حذف قیمت‌گذاری دستوری و کاهش فاصله ارز نیما با آزاد؛ ۲ انتظار بورس از دولت چهاردهم

به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از سنا، رسول سعدی انجام اقدامات کارشناسی، علمی ومنطقی هم در اقتصاد و هم در بازار سرمایه را در دولت چهاردهم مهم خواند و گفت: برای بهبود وضعیت اقتصاد و رونق بورس، نیازمند انجام کار کارشناسی و علمی هستیم.

حذف قیمت گذاری دستوری

او، حذف قیمت گذاری دستوری را از دیگر انتظارات کانون نهادهای سرمایه گذاری برشمرد و افزود: قیمت گذاری دستوری در دهه‌های گذشته آسیب‌های قابل توجهی را به اقتصاد و بازار سرمایه وارد کرده است، از این رو انتظار می‌رود در دولت چهاردهم در این باره تجدید نظر شود.

کاهش فاصله ارز آزاد با نیما

سعدی در ادامه گفت وگو با سنا، انتظار دیگر کانون از دولت جدید را کاهش فاصله ارز آزاد با نیما دانست و گفت: شرکت‌های صادرکننده از جمله بخش‌های مهمی هستند که تا کنون تحت تاثیر فاصله معنادار نرخ ارز نیما با دلار آزاد با چالش‌های بی شماری روبه‌رو شده اند بنابراین، ضرورت دارد در دولت جدید، برای کاهش فاصله نرخ این دو ارز اقداماتی صورت گیرد تا هم آسیب‌های ناشی از این اقدام از بین برود و هم این شرکت‌ها از کاهش نرخ این دو ارز منتفع شوند. او در عین حال، کاهش فاصله ارز نیما با آزاد را به نفع شرکت های صادرکننده و صادرات عنوان کرد.

سعدی، افزایش واردات را از دیگر تبعات فاصله نرخ دلار نیما با آزاد ذکر کرد و توضیح داد: زمانی که فاصله نرخ دلار آزاد و نیما افزایش یابد، واردکننده تشویق و صادرکننده با چالش‌های بی‌شماری روبه‌رو می شود. از این رو، پیشنهاد می‌شود در دولت جدید توجه به این موضوع نیز در اولویت برنامه های رییس جمهور قرار گیرد.

دبیر کل کانون نهادهای سرمایه گذاری، همچنین خطاب به مسوولان دولت چهاردهم گفت: انتظار می رود در دولت جدید با انجام تصمیمات کارشناسی و علمی شاهد بهبود وضعیت اقتصاد به ویژه بازار سرمایه باشیم.

برچسب ها

بورسبازار سرمایهقیمت‌گذاری دستوری
مطالب مرتبط بیشتر
برگشت به بالا