عضو کمیسیون انرژی مجلس مطرح کرد:
برنامههای کارگروه نظارت بر اجرای احکام انرژی قانون برنامه هفتم
عصر بازار- رمضانعلی سنگدوینی، عضو کمیسیون انرژی با اشاره به جزییات تاسیس کارگروه راهبردی و نظارت بر اجرای احکام انرژی برنامه هفتم توسعه در مجلس، تاکید کرد: اگر دولت برای یکسری موضوعات، از جمله «پیشبینی پذیر شدن نرخ خوراک»، به پارلمان پیشنهاد ارائه دهد، کمیسیون انرژی و کارگروههای مرتبط، آن را پیگیری خواهند کرد.
سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۸:۰۰
به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از سنا، رمضانعلی سنگدوینی، در توضیح برنامه های تشکیل کارگروه کارگروه راهبردی و نظارت بر اجرای احکام مرتبط با حوزه انرژی در کمیسیون انرژی مجلس گفت: با توجه به احکام انرژی موجود در برنامه هفتم توسعه، قرار شد کارگروهی در کمیسیون انرژی برای پیگیری و اجرای این احکام تشکیل شود.
پیش بینی پذیر شدن نرخ خوراک
او در پاسخ به این پرسش که آیا این کارگروه به پیش بینی پذیر شدن نرخ خوراک هم کمک خواهد کرد یا خیر؟ افزود: به طور کلی، نظارت بر اجرای تمام احکام انرژی برنامه هفتم توسعه در دستور کار جدی کارگروه قرار میگیرد. اگر برای یکسری مباحث از جمله «پیش بینی پذیر شدن نرخ خوراک»، دولت یا کمیسیونهای مختلف مجلس پیشنهادی ارائه کنند، به طور قطع، کمیسیون انرژی مجلس و همچنین کارگروه مذکور پیگیر جدی آن خواهند بود.
کمیسیون انرژی پیشرو برای اجرای احکام برنامه هفتم توسعه
سنگدوینی با بیان اینکه قرار بر این است به محض تشکیل کارگروه راهبردی و نظارت بر اجرای احکام انرژی، احکام مربوط به کمیسیون انرژی به منظور اجرایی شدن پیگیری شود، اعلام کرد: کمیسیون انرژی همه کارگروهها و کمیتههای خود را مشخص کرده است و کار خود را با کمک این کارگروه ها شروع می کند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با تاکید به اهمیت صنایع مختلف پتروشیمی، پتروپالایشگاه و همچنین فولادی در اقتصاد ایران گفت: با توجه این موضوع کمیسیون انرژی بیش از پیش برای توسعه صنایع مذکور تلاش خواهد کرد. با تشکیل کارگروه، کمیسیون به مسائل و مشکلات صنایع فوق می پردازد و برای برطرف کردن مشکلات و چالش های موجود برنامه ریزی و اقدام خواهد کرد.
پیگیری راهکارهای کوتاهمدت و بلندمدت برای کاهش ناترازی انرژی
این گزارش حاکی است: ازجمله برنامهها و اولویتهای کاری پیشنهادی نمایندگان عضو کمیسیون انرژی مجلس برای پیگیری بیشتر با کمک و همکاری این کارگروه، میتوان به استفاده و جایگزینی انرژیهای نو با نیروگاههای سیکل ترکیبی، نظارت دقیق بر منابع و مصارف حوزه انرژی، پیگیری راهکارهای کوتاهمدت و بلندمدت برای کاهش ناترازی گاز و برق، تلاش برای ایجاد مشوق با هدف ورود بخش خصوصی بهمنظور افزایش سرمایهگذاری در حوزه انرژی، بروز رسانی تجهیزات و تأسیسات فرسوده ناوگانی در حوزههای مختلف انرژی اشاره کرد.
برچسب ها
مجلس شورای اسلامیکمیسیون انرژی