شعب منتخب عرضه ارز اربعین اعلام شد؛
عرضه ارز اربعین در بیش از ۳ هزار شعبه و باجه هفت بانک عامل در مناطق شهری و روستایی کشور
عصر بازار- ارز اربعین در مجموع در سه هزار و ۱۶۸ شعبه و باجه منتخب هفت بانک عامل در اقصی نقاط مناطق شهری و روستایی از روز یکشنبه، هفتم مرداد تا پایان روز سوم شهریور ۱۴۰۳ عرضه می شود. همچنین امکان فروش غیرحضوری ارز اربعین نیز در برخی از بانک های عامل مهیا شده است.
چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵:۰۰
به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، براین اساس ارز اربعین در 302 شعبه بانک ملی ایران، 2007 شعبه و باجه پست بانک، 280 شعبه بانک ملت، 221 شعبه بانک صادرات، 189 شعبه بانک سپه، 106 شعبه بانک تجارت و 63 شعبه بانک پارسیان به زوار اربعین حسینی (ع) ارائه می شود.
یادآور می شود این بانک در دستورالعمل پیشین مرتبط با نحوه فروش ارز اربعین عنوان کرده بود که بهمنظور رفاه حال زائرین و در صورت فراهم بودن شرایط، فروش ارز در بستر سامانههای اینترنتی بانکهای عامل، با احراز هویت کامل مشتری و پذیرش کلیه مسئولیتهای مترتب از سوی بانک های منتخب امکانپذیر است.
برهمین اساس از هفت بانک عامل عرضه کننده ارز اربعین چهار بانک با ایجاد سازوکار مناسب زمینه را برای ارائه خدمات غیر حضوری به متقاضیان دریافت ارز اربعین مهیا کردهاند، در همین راستا بانک های ملی و پست بانک در بستر پیامرسان «بله»، بانک سپه در بستر پیامرسان «روبیکا»، بانک صادرات از طریق اپلیکیشن «سیپنو» (به آدرس SEPINO.BSI.IR) خدمات غیر حضوری را به متقاضیان دریافت ارز اربعین ارائه می کنند.
همچنین مقرر است بانک پارسیان خدمت غیرحضوری عرضه ارز اربعین را دربستر پیامرسان «آی گپ» ارائه کند که پس از نهایی شدن از طریق وب سایت رسمی بانک پارسیان اطلاعرسانی خواهد شد. قابل ذکر است؛ بانک تجارت خدمات غیرحضوری خود در این زمینه را در بستر سامانه این بانک ارائه خواهد که متقاضیان می توانند نحوه دریافت این خدمات را از طریق سامانه بانک تجارت پیگیری کنند. لازم به توضیح است بانک ملت در ایام اربعین حسینی خدمات غیرحضوری در زمینه عرضه اربعین نخواهد داشت.
خاطرنشان می شود، فروش ارز (اسکناس) به زائرین متقاضی اربعین حسینی، حداکثر به مبلغ 200،000 دینار عراق، به هر زائر به نرخ فروش اسکناس مرکز مبادله ارز و طلای ایران (ETS) خواهد بود. ضمناً دریافت هرگونه کارمزد و یا هزینه از متقاضی به جزء معادل ریالی ارز مورد تقاضا (بر اساس نرخ مرکز مبادله)، ممنوع است.
قابل تأکید است فروش ارز به زائرین بالای پنج سال ( متولدین 01/06/1398 به قبل) از تاریخ هفتم مرداد 1403 تا پایان روز سوم شهریور 1403 با ارائه اصل کارت ملی و گذرنامه یا «برگه تردد اربعین» معتبر زائر، ثبت در سامانه "نظارت ارز (سنا) " در سرفصل «ارز زیارتی اربعین» (کد سرفصل 50) و با الزام درج کد رهگیری در سامانه مربوطه امکانپذیر است.
همچنین کد رهگیری در سامانه مربوطه (کد ملی متقاضی) پس از طی فرآیند ثبتنام در سامانه سماح، فعال میشود.
خاطرنشان می شود، در خصوص زائرین بین 5 تا 15 سال باید اصل شناسنامه به جای کارت ملی ارائه شود.
تأکید می شود، سرپرستان خانوار میتوانند بهمنظور خرید ارز اربعین اعضای خانواده خود (همسر و فرزندان) با در دست داشتن کلیه مدارک هویتی خود و اعضای خانواده به شعب آن بانک مراجعه نمایند. عدم حضور سایر اعضای خانواده در شعب فروش ارز بلامانع بوده و سرپرست خانوار میتواند با کارتبانکی خود نسبت به خرید ارز برای اعضای خانواده خود اقدام کند.
در پایان یادآور می شود، فروش ارز بابت سرفصل فوق، محدودیتی بابت فروش ارز مسافرتی در سال جاری برای متقاضیان ایجاد نمی کند.
شعب منتخب عرضه ارز اربعین بانک ملی ایران 35 KB -
شعب منتخب عرضه ارز اربعین بانک پارسیان 169 KB -
شعب منتخب عرضه ارز اربعین پست بانک 226 KB -
شعب منتخب عرضه ارز اربعین بانک صادرات 33 KB -
شعب منتخب عرضه ارز اربعین بانک سپه 115 KB - PDF icon
شعب منتخب عرضه ارز اربعین بانک تجارت 37 KB - Excel icon
شعب منتخب عرضه ارز اربعین بانک ملت 39 KB -