عرضه نخستین محموله نفت کوره کم سولفور در تالار شیشه ای

عصر بازار- نخستین محموله نفت کوره کم سولفور مناسب برای سوخت کشتی ها بزودی در رینگ بین المللی بورس انرژی عرضه شود.

يکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۰:۰۰

عرضه نخستین محموله نفت کوره کم سولفور در تالار شیشه ای

به گزارش پایگاه خبری «عصر بازار» به نقل از مهر، طبق اطلاعات به دست آمده قرار است بزودی نخستین محموله نفت کوره کم سولفور مناسب برای سوخت کشتی‌ها در رینگ بین المللی بورس انرژی عرضه شود.

در نتیجه چنین اقدامی، تمامی 5 محصول اصلی پالایشی که پیش از این تنها توسط امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران به فروش می‌رسید وارد تالار شیشه‌ای می‌شوند. البته پیش از این شرکت ملی نفت ایران در سال 95 خرده محموله‌هایی از نفت کوره (کم سولفور نبودند) را در رینگ بین المللی عرضه کرد اما این عرضه تداوم نیافت.

با در نظر گرفتن اینکه ایران، تنها تولیدکننده نفت کوره کم سولفور در منطقه آسیای غربی است، پیش بینی می‌شود این عرضه‌ها با استقبال خوبی مواجه شود و مشتریان پر و پا قرصی پیدا کند. در این میان نکته‌ای که باید به آن توجه ویژه ای داشت، پایداری عرضه این فرآورده است؛ چرا که پایداری عرضه در هر میزان، این اطمینان را به خریداران می‌دهد که هر زمان نیاز به این محصول داشته باشند قادر به خرید آن خواهند بود.

بر اساس تازه‌ترین اطلاعات مؤسسه پلاتس در تاریخ 20 ژوئن 2020 میلادی (30 دی ماه سال 98) قیمت هر تن نفت کوره 180 در خلیج فارس 309.62 دلار و هر تن نفت کوره 380 در خلیج فارس معادل 298.21 دلار است.

ایران، یکه تاز تولید سوخت کم گوگرد در منطقه

8 آذر سال جاری، سعید مداح مروج، مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام اینکه نفت کوره مورد نیاز ناوگان دریایی کشور طبق استاندارد IMO2020 با حداکثر گوگرد نیم درصد، در داخل کشور تولید می‌شود، گفت: هم اکنون با تدابیر اندیشیده شده و برنامه ریزی های انجام شده، نفت کوره کم گوگرد (نیم درصد) مورد نیاز برای ناوگان دریایی کشور از طریق پالایشگاه‌های اراک و بندرعباس در حال تأمین است؛ بنابراین نیازی به واردات نفت کوره کم گوگرد وجود ندارد.

بر اساس اعلام سازمان بین المللی دریانوردی، گوگرد سوخت مورد استفاده کشتی‌ها تا پایان سال ٢ ٢ میلادی باید به کمتر از .٥ درصد برسد.

برچسب ها

بورس انرژیبازار سرمایهبورس نفت
مطالب مرتبط بیشتر
برگشت به بالا